Valriekstu eļļa

5,54 €
Package: 
110 ml
Barcode: 
4751007720489
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Eļļas saturs.

Satur lipīdus, vitamīnus: E (alfa tokoferolu) , K . Omega 3 ,omega 6 taukskābes , fitosterolus .

Lietošana veselības profilaksē.

Piemērota dzimumveselības uzlabošanai vīriešiem un organisma stiprināšanai grūtniecēm un mātēm bērna zīdīšanas periodā, kā arī palēnina novecošanās procesus, veicina smadzeņu darbību, uzlabo ēstgribu un gremošanu un treknu ēdienu pārstrādi, lieto novājēšanai un organisma atjaunināšanai.

Lietošana kosmētikā .

Tai piemīt barojoša , mīkstinoša , reģenerējoša  iedarbība uz ādu . Valriekstu eļļa atjauno ādas ūdens  - lipīdu barjeru , izlīdzina reljefu , nomierina ādu pēc sauļošanās . Lieto ārīgi īpaši jūtīgu ķermeņa zonu masāžai. Eļļu rekomendē lietot arī acu kopšanai , lūpu un krūšu kopšanai .

Lietošana kulinārijā.

 Valriekstu eļļa ir eļļa gardēžiem. Raksturīga īpatnēja patīkama garša un smarža. Lieto kā garšvielu ceptiem kulinārijas izstrādājumiem un dažām mērcēm , kā arī salātu dressingiem un pievieno eļļām ar maigu garšu lai padarītu to asāku. Izmanto kā „fināla eļļu „ pirms pasniegšanas apsmidzinot grilētas zivis un steiku. Lieto gatavojot makaronu ēdienus . Svaigi gatavotus makaronus iegremdē valriekstu eļļas un garšvielu maisījumā.

 

Uzmanību! Lietojot eļļas ārstnieciskiem mērķiem, tiek rekomendēts konsultēties ar speciālistiem.