Smiltsērkšķu lūpu balzams

5,84 €
Package: 
3,5g
Barcode: 
4013640074160
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

ECOCERT apstiprināts! Dabīgais smiltsērkšķu un Candelilla vasks nodrošina lielisku lūpu aizsardzību pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem, novērš lūpu sprēgāšanu. Veicina ādas šūnu atjaunošanos, padara lūpas mīkstas un maigas kā zīdu. Piemērots lietošanai aukstā, karstā un sausā laikā.

Izskaties jaunāka ar dabisko smiltsērkšķi – dziļas iedarbības anti-aging sistēma

Auksti spiesta smiltsērkšķu eļļa ir viena no vērtīgākajām augu eļļām, ko daba var sniegt. Jau kopš seniem laikiem smiltsērkšķu eļļa ir apbrīnota par tās spēju aizsargāt ādu no UV stariem. Smiltsērkšķu odziņas ir bagātas ar provitamīnu A, vitamīnu E un nepiesātinātajām taukskābēm, piemēram, Omega 7.

Tieši tāpēc smiltsērkšķu produkti ir ideāli piemēroti sausai un normālai ādai, kurai ir problēmas ar ādas mitruma līmeni. Dažādu aktīvo vielu sajaukums, kas ietver jojobas eļļu, capuacu (kakao dzimtas augs) sviestu, šē sviestu, peru pieniņu un hialorona skābi, ir radījis dziļas iedarbības un ādu barojošu augstākās kvalitātes kosmētisko līniju, kas piemērota prasīgai mūsdienu sievietei.

Papildus labai ādas kopšanai un patīkamām sajūtām, Alva Sanddorn sērija aizkavē ādas novecošanos un:

· veicina ādas izturību pret UV stariem,

· neitralizē brīvo radikāļu veidošanos un saules apdegumus,

· veicina ādas aktivitāti pret ārējās vides negatīvo iedarbību,

· mīkstina ādu un novērš grumbu veidošanos,

· paildzina ādas iedeguma efektu.

Sastāvdaļas (INCI): Caprylic/Capric Triglyceride1Ricinus Communis Seed Oil*, Cera AlbaSimmondsia Chinensis Seed Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil1, Shellac Care, Butyrospermum Parkii Butter*, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides1, Copernicia Cerifera Care*, Candelilla Cera1Hippophae Rhamnoides Oil*, Tocopheerol1Helianthus Annuus Seed Oil1Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*.

*sastāvdaļas no bioloģiksās lauksaimniecības

1 dabīgas sastāvdaļas