Klar Šķidrās BIO žults ziepes

4,07 €
Package: 
250 ml
Barcode: 
4019555100147
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

250 ml – ar birstīti

Īpaši efektīvs pret taukiem, asini un zāles traipiem. Ideāli piemērots traipu pirmapstrādei. Ērta birstīte vieglai uzklāšanai.

Uzticieties patiesi ekoloģiski augstākai kvalitātei, kuru nodrošina veiktā ECOGARANTIJA neatkarīgā Beļģijas CERTISYS testēšanas institūtā. Produkta sastāvdaļas ir augu un minerālu izcelsmes, ļoti ātri bioloģiski sadalošās. Netiek izmantoti ģenētiski modificēti organismi! KLAR izmanto tikai un vienīgi sastāvdaļas no tīras vides.

Sastāvdaļas: <30% Augu eļļas ziepes*, ūdens, etanols, kālija hlorīds, liellopu žults. *Bioloģiskā lauksaimniecība. 100% sastāvdaļu dabīgas izcelsmes. 

INCI: Aqua, Vegetable Potassium Soap, Alchocol denat, Potassium Chloride, Fel Tauri SIC.

Lietošanas pamācība: KLAR šķidrās BIO žults ziepes traipu pirmapstrādei.

Dozēšana: Ar birstīti vienkārši uzklājiet uz traipiem un pēc tam uz auduma (atbilstoši kopšanas instrukcijai, ko noteicis tekstilizstrādājuma ražotājs), mazgāt pievienojot mazgāšanas līdzekli veļas mašīnā.

Īpašas pazīmes: KLAR šķidrās BIO žults ziepes darbojas ar augu eļļas ziepēm un liellopu žulti. Īpaši efektīvs pret taukiem, asini un zāles traipiem. Krāsainiem tekstilizstrādājumiem pārbaudiet krāsas noturību apslēptā vietā. Nelietot vilnas un krāsotiem izstrādājumiem.

Svarīgi: Glabāt bērniem nepieejamā vietā! Ja nokļūst acīs, nekavējoties tās kārtīgi izskalot ar ūdeni un konsultēties ar ārstu.