Veļas mīkstinātājs ar ābeļziedu un mandeļu aromātu, Apple Blossom&Almond

3,58 €
Package: 
750ml
Barcode: 
5412533419665
Producer

Ekoloģisks veļas mīkstinātājs ar ziedu aromātu padara veļu īpaši mīkstu un maigu, kā arī atvieglo gludināšanu. Vismaz 25 skalošanas reizēm. Var lietot jebkura veida veļas mašīnās vai mazgājot ar rokām. Īpaši piemērots jutīgai ādai. Augu un minerālvielu izcelsmes sastāvdaļas, svaiga dabiskas izcelsmes smarža. Pateicoties "Smart Green" tehmoloģijai, unikālā formula lieliski mīktina veļu un palīdz rūpēties par audumu.

Videi: nesatur sintētiskos šķīdinātājus, fosfātus, grūti noārdāmus fosfātu aizstājējus, hlora un citu halogēnu savienojumus, neorganiskās skābes vai no naftas produktiem iegūtas vielas, vidē pašsadalās; minimāla ietekme uz ūdens kvalitāti, produkts nav testēts uz dzīvniekiem, piemērots septiskām kanalizācijas tvertnēm, ražots ekoloģiskā rūpnīcā.

Lietošana: 1 mērvāciņš = 30 ml. Mazgājot ar veļasmašīnu: ieliet 1 (vai 2 papildus mīkstumam) mērvāciņus mīkstinātājam paredzētajā nodalījumā veļas mašīnā atbilstoši ražotāja norādēm.

Mazgājot ar rokām: pievienot pēdējā skalošanas reizē. Atšķaida ½ vai 1 mērvāciņu mīkstinātāja 5 L silta ūdens. Neliet neatšķaidīto auduma mīkstinātājs tieši uz veļas.

Sastāvdaļas: 5-15% katjonu virsmaktīvas vielas; <5% smaržvielas (linaols, limonēns, geraniols), pienskābe. Citas: ūdens, propilēmglikols, magnija hlorīds.