Mārītes Ziede Nr.2

17,97 €
Package: 
30g
Barcode: 
mz-z-2
Sorry, this product is currently out of stock.

Ziede iesnām, klepum, kakla sāpēm, imunitātei, herpēm. Piemērota bērniem.

Mārītes Ziede Nr.2 iesnām, kakla sāpēm un klepum. Tai piemīt antibakteriāla pretvīrusu, pretiekaisuma un imūnsistēmu stimulējoša iedarbība. Piemērota organisma aizsargspēju aktivizēšanai, īpaši gripas, saaukstēšanās, angīnas, dažādu herpes vīrusu izraisītu slimību ārstēšanā un novēršanā. Mazina deguna gļotādas tūsku un ļauj vieglāk elpot. Saaukstēšanās gadījumā elpošanu atvieglos arī kāju izkarsēšana rupjās sāls/sinepju ūdenī un pēdu ieziešana ar šo ziedi.

Sastāvs: priežu pumpuri, kliņģerīte, kumelīte, ehinācija, ingvers, raudene, ķiploks, vasks

Lietošana: Iesnu gadījumā iesmērē nelielu daudzumu degunā, klepus un kakla sāpju gadījumā nosūkā nelielu daudzumu zem mēles. Ja ir akūti simptomi (iesnas, klepus, kakla sāpes, ausu sāpes) lietot ik pēc 2 h, iesmērējot degunā vai nosūkājot zem mēles.

Saistītie produkti: Priežu pumpuru eļļa Nr.1, Priežu pumpuru pulveris ar samteni un raudeni.

Ārstniecības augu ziedes veidotas uz vaska bāzes, kas iedarbojas kā papildus dziedinošs līdzeklis. Tiek izmantots tikai augstākās kvalitātes bišu vasks, tas savienojumā ar ārstniecības augiem katrai ziedei piedod maigu pļavas smaržas buķeti.   Katrai ziedei ir atšķirīgs ārstniecības augu sastāvs un iedarbība. Šeit piedāvājam īsu pārskatu, lai Tev vieglāk izvēlēties:

  • Ziedes Nr. 1 un Nr. 5 ir paredzētas ādas kopšanai.
  • Ziede Nr. 1 noderēs, ja ir alerģija, iekaisums ar niezi vai saules un cits apdegums. Ziede Nr. 5 sausai ādai, iekaisumiem un alerģijai bez niezes. Ļoti labi noder zīdaiņu ādas kopšanai (īpaši iekaisušiem zīdaiņu dupšiem), kā arī var lietot sejas ādas kopšanai ikdienā.
  • Ziedes Nr. 3 un Nr. 4 ir paredzētas sāpēm.
  • Ziede Nr. 3 ir piemērota pēc sasitumiem, sastiepumiem, lūzumiem, traumām un sāpēm kopumā. Ziede Nr. 4 labāk noderēs nervu iekaisumiem (nervu sāpēm), sapūstam kaklam vai savilktai sprandai.
  • Ziede Nr.2 - iesnām, klepum, imunitātei, herpēm. Vasarā - pēc odu un dunduru kodumiem. Var lietot arī zīdaiņiem, apsmērējot ap deguntiņu vai iemasējot pēdās.
  • Ziede Nr.6 - sagurušām, pietūkušām un sāpošām kājām, kā arī kāju krampjiem un zilumiem.
  • Komprese ir ārstniecības augu apvienojums no ziedes Nr.3 un Nr.4, klāt pievienota ķīniešu sarkano ziedu eļļa, efektīvai sāpju noņemšanai.