Dabīgā henna dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehndi, brūna ( Henna cone )

1,76 €
Package: 
30g
Barcode: 
8900035023185
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Pasta gatava lietošanai.
Lietošana: hennu uzliek tīrai, ar ziepēm nomazgātai, no krēma vai losjona atbrīvotai ādai.

• Noņem konusam vāciņu. Pamēģiniet vispirms izspiest pastu uz papīra. Jāpanāk, lai pasta no konusa plūst vienmērīgi, veido gludu līniju un nebūtu pārāk šķidra vai bieza. 

• Henna sāk krāsot ādu uzreiz, tāpēc, ja gadījumā esat kļūdījušies vai līnija iznākusi greiza, nekavējoties šī vieta jānotīra. To izdariet ar mitru vates kociņu. 

• Ja esat iesācējs, sākumā varat uz ādas uzzīmēt skici ar ūdens bāzes flomāsteru. Tas jums atvieglos hennas zīmējuma procesu ātrāk un bez kļūdām. Mazus smalkus zīmējumus var veikt ar zobu bakstāmo, pamērcējot to pastā. 

• Pēc zīmējuma pabeigšanas jāļauj tam rūpīgi nožūt ne mazāk kā stundu, bet vēl labāk, ja to var atļauties 6 – 8 stundas. Jo lēnāk pasta žūst un ilgāk saglabājas kontakts ar ādu, jo spilgtāks un ilgstošāks būs zīmējums. Apžuvušu zīmējumu var aptīt ar polietilēna plēvi un nofiksēt. Vēl viens fiksācijas veids – noturīgas matu lakas uzsmidzināšana, kura nesatur spirtu, vai matu gēls.

• Pēc nožūšanas hennas paliekas jānoņem ar sausu drāniņu un jānotīra ar vates tamponu, kurš samērcēts citronu sulā.

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai! Cilvēkiem ar ļoti jūtīgu ādu, pirms pirmās krāsošanas ieteicams veikt alerģijas testu, izmantojot nelielu produkta daudzumu pirms lietošanas. Cilvēkiem ar jutīgu ādu var būt viegla ādas nieze. Ja nieze nepāriet, lūdzu pārtrauciet lietot šo produktu. Uzglabāt tumšā, sausā vietā, pie istabas temperatūras. Nepieļaut iekļūšanu acīs. Ja līdzeklis iekļuvis acīs, nekavējoties izskalot ar ūdeni. Nelietot uz sakairinātas ādas vai ādas, kas lobās. Sargāt no bērniem.

Sastāvs: Aqua, lawsonia internis Linn.

Ražotājvalsts: Indija.