Mitrinošs, izsmidzināms līdeklis matu aizsardzībai pret karstuma iedarbību ar bio alveju

10,95 €
Package: 
150ml
Barcode: 
4017645004887
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Mitrina un aizsargā. Dabīga, mitrinoša formula ar bio alveju, bambusa ekstraktu un dabīgu betaīnu aizsargā matus no sausuma un padara tos maigus un zīdainus. Komplekss aizsardzībai no karstuma iedarbības pasargā matus no ikdienas bojājumiem, piemēram, žāvēšanas ar fēnu, taisnošanas, ķemmēšanas, kā arī statiskās elektrības veidošanās.

Lai pārāk sausi, no veidošanas vai laikapstākļiem cietuši mati kļūtu veselīgi, tiem nepieciešama bagātīga mitrināšana. Saules un fēna iedarbība apdraud pat visveselākos matus, tāpēc Logona izstrādājusi līdzekļus, kas matus efektīvi aizsargā pret izžūšanu.

Lietošana: Līdzekli vienmērīgi izsmidziniet matos no saknēm līdz galiņiem pēc katras mazgāšanas reizes un ieveidojiet kā parasti. Mati kļūst gludi un pakļāvīgi.

Padoms: izmēģiniet arī Logona Mitrinošu kondicionieri ar bio alveju sausiem, bojātiem matiem un jutīgai galvas ādai

Sastāvdaļas: Aqua (Water), Alcohol denat.*, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Polyglyceryl-10 Laurate, Betaine, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Sodium Lactate, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Lactic Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Citric Acid, p-Anisic Acid, Parfum (Fragrance)**, Citral**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**, Coumarin** **. * no bioloģiski audzētiem augiem, ** ēterisko eļļu

Logona matu kopšanas sistēma LOGONA Hair Care System izstrādāta, lai katrs pircējs atrastu savām vajadzībām piemērotākos kopšanas līdzekļus un saņemtu gaidīto rezultātu. Vācu ekokosmētikas Logona pētnieku komanda laboratorijās testē ikvienu jaunu līdzekli, pieturoties pie principa, ka rezultātu var sasniegt, izmantojot tikai augstvērtīgas bioloģiskas izejvielas un veidojot bagātīgas formulas ar vairākiem savstarpēji saderīgiem aktīvajiem komponentiem Ja uz Logona šampūna rakstīts, ka tas paredzēts matu spīdumam, tad ziniet, ka Logona zinātnieki ir izpētījuši, kuras ir tās eļļas un ekstrakti, kas visefektīvāk atjauno matu dabisko spīdumu, un kuras izejvielas viena otru papildina, lai rezultāts būtu noturīgs.