Khadi Pure Henna – RED augu izcelsmes matu krāsa

10,70 €
Package: 
100g
Barcode: 
4260378040107
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Ilgnoturīga matu krāsa, piešķir matiem spīdumu un apjomu, padarot tos spēcīgākus un veselīgākus! Pievienojot Indigo, Cassia vai Amla matu krāsas, variet radīt dažādus toņus. Sajauciet Khadi Amla, Henna, Indigo un Cassia matu krāsas, lai iegūtu individuālu un unikālu matu krāsu. Krāsojot matus ar Khadi dabīgajām matu krāsām, iegūtais rezultāts ir atkarīgs no matu tipa, pašreizējā matu toņa, krāsas turēšanas ilguma un saglabātā siltuma krāsošanas laikā. Pirms krāsošanas vienmēr veiciet pārbaudi ar atsevišķu matu šķipsnu, lai pārliecinātos par izvēlētās krāsas atbilstību jūsu vēlmēm. 100 g krāsas pietiek, lai nokrāsotu matus garumā līdz pleciem. BDIH sertificēta.

100% augu izcelsmes formula ar kopjošu ajūtvēdisko augu izcelsmi:

  • izteiksmīgi dabīgie toņi;
  • optimāli nokrāso sirmus matu struktūru;
  • atjauno un stiprina matu struktūru;
  • piešķir dabīgu mirdzumu un apjomu;
  • ideāla alternatīva ķīmiskajām krāsām.

Iepakojumā: matu krāsa, vienreiz lietojamā cepurīte un cimdi.

Lietošana: Rūpīgi sajaukt matu krāsu ar 50°C siltu ūdeni, līdz izveidojas viendabīga pasta. Kamēr pasta ir silta, to pa šķipsnai ieklāj izmazgātos, ar dvieli nosusinātos matos. Svarīgi nodrošināt, lai pasta krāsošanas laikā neatdziest un nesakalst. Lai krāsa iedarbotos, matiem ir jāsaglabājas mitriem un tiem ir jānodrošina siltums. Matu krāsas iedarbības laiks ir 15-60 minūtes un ir atkarīgs no matu struktūras, kā arī vēlamās krāsas intensitātes. Jo ilgāks būs iedarbības laiks, jo intensīvāka būs krāsa un kopjošais efekts.Svarīga norāde: Pirms pirmās matu krāsošanas visā to garumā obligāti veiciet pārbaudi atsevišķai matu šķipsnai, lai pārliecinātos par izvēlētās krāsas atbilstību Jūsu vēlmēm. Iegūstamais rezultāts ir atkarīgs no matu sākotnējās krāsas, to struktūras, kā arī matu krāsas iedarbības ilguma. Viena iepakojuma pietiks, lai nokrāsotu matus garumā līdz pleciem. Dažādu piedevu pievienošana, nepieciešamās temperatūras un ieteiktā krāsas iedarbības laika neievērošana var ietekmēt krāsas rezultātu. Ievērojiet pievienoto matu krāsas lietošanas instrukciju!

Sastāvdaļas (INCI): Lawsonia Inermis (Henna). BDIH sertificēta dabīgā kosmētika. 100% augu izcelsmes. Nav testēta uz dzīvniekiem