Dr.Organic sejas mazgāšanas līdzeklis ar tējas koka eļļu

6,93 €
Package: 
200ml
Barcode: 
5060176672710
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Šis maigi un dziļi sejas ādu attīrošs mazgāšanas līdzeklis ir bagātināts ar ekoloģisko tējas koka eļļu, kurai piemīt efektīva antiseptiska un atjaunojoša iedarbība. Patentētais dabīgu, ekoloģisku un bioloģiski aktīvu sastāvdaļu maisījums ir bagātināts ar tējas koka, mandarīnu un citronu eļļu, burvju lazdu. Viegls antiseptisks un antibakteriāls sejas mazgāšanas  līdzeklis padara ādu īpaši tīru un svaigu.

Dabīgas un ekoloģiskas sastāvdaļas: tējas koka eļļa, sarkanie mandarīni, citroni, bergamotes, greipfrūti, ciedru rieksti.

  • Bez parabēniem;
  • Bez SLS (nātrija laurilsulfāts)
  • Bez mākslīgām krāsvielām, stiprām ķīmikālijām, konservantiem un smaržvielām;
  • Piemērots veģetāriešiem un vegāniem;
  • Nav testēts uz dzīvniekiem.

Lietošana: ar apļveida kustībām nelielu daudzumu mazgāšanas līdzekļa maigi iemasējiet samitrinātā sejas ādā. Īpašu uzmanību pievērsiet pieres, deguna un zoda zonām. Noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Drošības un kvalitātes informācija:  Tikai ārīgai lietošanai! Izvairieties no kontakta ar acīm, ja nokļūst acīs, izskalojiet ar lielu ūdens daudzumu. Dažādām partijām var atšķirties krāsa un konsistence, jo izmantotas dabīgas izcelsmes sastāvdaļas. Tas neietekmē produkta efektivitāti un kvalitāti.