Bezglutēna BIO maisījums picas pamatnes pagatavošanai

3,30 €
Package: 
350g
Barcode: 
4015637823003
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Garantēti nesatur glutēnu. Piemērots vegāniem.

Iepakojuma pietiek 1 cepamajai plātnei vai 2 atveramām apaļajām cepamformām.  Pagatavošana: 5 minūtes.  Cepšanas ilgums: 20 minūtes.

Pagatavošana:

1. Ūdens un eļļas pievienošana. Cepeškrāsni uzsildīt līdz 225°C (4.gāzes plīts atzīme, ar gaisa plūsmu 190°C). iepakojuma saturu iebērt bļodā. Pievienot 250 ml remdena ūdens un 2 ēdamk. eļļas (piemēram, olīveļļu).

2. Mīklas sagatavošana. Ar rokas mikseri (ar mīklas āķiem) iepakojuma saturu sajaukt viendabīgā mīklā. Mīkla būs tikpat lipīga, kā ierasts. Tas ir nepieciešams labāka rezultāta iegūšanai. Picas pamatne šādi iekšpusē ir sulīga un gaisīga un ārpusē kraukšķīga.

3. Izrullēšana. Cepamajā plātnē (apm. 35 x 30 cm) vai divās apaļajās, atveramajās cepamformās (Ø 28cm) ieklāt cepampapīru un iesmērēt cepampapīru ar eļļu. Mīklu pārkaisīt ar nedaudz cietes un ar cepampapīra palīdzību, kas noklāts starp mīklu un mīklas rulli, vienmērīgi izrullēt mīklu.

4. Pildīšana, garšvielu un olīveļļas pievienošana. Mīklu vienmērīgi apsmērēt ar tomātu biezeni. Pildīt, pievienot garšvielas pēc vēlēšanās un pārpilināt olīveļļu. Tomātu biezeņa vietā var izmantot arī tomātu kečupu, tomātu mērci, tomātu salsas mērci. 5. Cepšana. Cept apakšējā cepeškrāsns līmenī apm. 15-20 minūtes (elektriskā plīts: 225°C, iepriekš uzsildīta; gāzes plīts: 4. atzīme, ar gaisa plūsmu 190°C).

Pamatrecepte. Sagatavot mīklu. Apsmērēt ar tomātu biezeni. Pildīt ar 500 g grieztu tomātu un 350 g mocarellas siera ripiņām. Pievienot sāli un melnos piparus. Pa virsu likt svaigas bazilika lapas un pārpilināt olīveļļu. Sīpolkūkas recepte.1 kg sīki sagrieztu sīpolu, ½ tējk. maltu ķimeņu, 100 ml Crème fraîche, šķipsna malta muskatrieksta, 100 ml krējuma, 2 olas. Pannā viegli apbrūnināt sīpolus. Ļaut atdzist. Sajautkt pārējās sastāvdaļas un samaisīt ar sīpoliem. Sagatavot un izrullēt mīklu. Klāt masu uz mīklas pamatnes un cept 220°C, apm. 20 minūtes.

Sastāvdaļas: pilngraudu rīsu milti*, kukurūzas milti*, rīsu milti*, cepamais pulveris (irdinātājs: nātrija hidrogēnkarbonāts, skābuma regulētājs: monokālija tartrāts, kukurūzas ciete*), biezinātājs: guāra sveķi*, saldskābais kvinojas mīklas ierauga pulveris* (kvinojas milti*, rīsu milti*, ierauga baktērijas), jūras sāls, sausais raugs, nerafinēts niedru cukurs*, biezinātājs: ksantāna sveķi*. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.).

100 g vidējā uzturvērtība: 1438 kJ / 339 kcal, tauki 1,2 g, tostarp piesātinātie 0,3 g; ogļhidrāti 75 g, tostarp cukuri 1,3 g; šķiedrvielas 3,3 g, olbaltumvielas 4,9 g, sāls 2,1 g