ALVA Salva-DERM sejas krēms psoriāzes, neirodermatīta ārstēšanai un ļoti jutīgai ādai

15,67 €
Package: 
50ml
Barcode: 
4013640081007
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Piemērots īpaši jūtīgai un sakairinātai ādai- sejai un ķermenim.

ECOCERT apstiprināts sejas kopšanas krēms īpaši jūtīgai un sakairinātai ādai! Sastāvā esošie mikro-sudraba elementi, kas spēcīgi darbojas, lai aizkavētu infekcijas un nomierinātu ādu, ātri atbrīvojot no iekaisuma, smagas niezes un vēlēšanās kasīties. 
Dermatīts, ekzēma un psoriāze var nopietni apdraudēt dzīves kvalitāti, bet ar tradicionālajām alopātisko ārstēšanu, izmantojot steroīdos medikamentus, daudzi slimnieki un vecāki, kuriem ir bērni ar šiem nosacījumiem, arvien vairāk vēršas pie dabiskas pieejas.
Izmantojot steroīdus, lai ārstētu ekzēmas un citas līdzīgas ādas slimības var pavājināties imūnsistēma, kā arī ilgākā laikā palielināt ķermeņa neaizsargātību pret citām ādas infekcijām. 
Lai salaustu šo burvju apli Alva ir izstrādājusi Salva-DERM. Sertificētas bioloģiskās divējādas darbības Salva-DERM krēms atbrīvo ādu no niezes un infekcijām, un strauji uzlabo imūnsistēmu.
Salve-DERM unikālo divējādas darbības sistēma izmanto mikro sudraba spēku, kas spēcīgi darbojas, lai aizkavētu infekcijas un nomierina ādu, ātri atbrīvojot no iekaisuma, smagas niezes un vēlēšanās kasīties. Patentēts veganu dabas avots beta glikāns nostiprina un uztur imūnsistēmu, veicinot ādas  rezistenci un reģenerācija, vienlaikus palīdzot mazināt atkārtotas salimšanas. E vitamīns aizsargā jutīgu ādu no brīvajiem radikāļiem, alveja baro un veicina sadzīšanas, jojobas eļļa un Basijas sviests sniedz efektīvu un dabisku mitrinošs efektu.
Šī hipoalerģiskā formula ir bez smaržas un spirta.

Sastāvs INCI: Aloe Barbadensis*, Aqua, Simmondsia Chinensis Oil*, Cetearyl Alcohol1, Yeast Polysaccharide1, Glyceryl Stearate1, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin1, Polyglyceryl-3 Stearate1, Sodium Stearoyl Lactylate1, Tocopheryl Acetate1, CI 77820 (Silver), Glyceryl Caprylate1 , Helianthus Annuus Seed Oil1, Xanthan Gum, Algin1, Anisic Acid1, Sodium Hydroxide, Phytic Acid1
* no sertificētām bioloģiskām saimniecībām
1 dabiskas izcelsmes