Indian HENNA indigo - BASMA pulveris matiem

3,70 €
Package: 
100g
Barcode: 
8900035023291
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Basma tiek iegūta no indigo lapām un to izmanto kā dabīgu un hipoalerģisku krāsu. Senatnē basmu lietoja kā ārstēšanas un kosmētoloģijas līdzekli – matu, uzacu, skropstu krāsošanai. Basma pati rada tumši zili-zaļu nokrāsu, tāpēc ir rekomendēts to izmantot kopā ar hennu. Šī matu krāsa ļauj izveidot skaistas dabiskas krāsas - brūnu, zeltaini brūnu, brūnu un melnu.

Basma satur daudz bioloģiski aktīvās vielas un vitamīnus, kuriem piemīt baktericīda un pretiekaisuma iedarbība. Tā novērš blaugznas, uzlabo matu struktūru, stimulē to augšanu. Tāpēc basmu arī lieto, lai ārstētu ādas slimības, smaganu, rīkles iekaisumu, tonsilītu.

Nav ieteicams krāsot matus tikai ar basmu - lietojiet maisījumā ar hennu. Tas neitralizē zili-zaļo nokrāsu.

  • Melnai nokrāsai - sajauciet 2 basmas daļas un 1 hennas daļu.
  • Kastaņbrūnai nokrāsai - 1 basmas daļu un 1 hennas daļu.
  • Zeltaini-bronzas – 1 basmas daļu un 2 hennas daļu.
  • Gaišbrūnai - 1 basma daļu un 1 hennas daļu un (turiet neilgi).
  • Jo ilgāk Jūs turēsiet maisījumu uz matiem, jo ​​tumšāka un bagātāka krāsa būs rezultātā.

Basmu un hennu var piemērot šajās proporcijās atsevišķi. Tāda pakāpeniska krāsošana dod aukstus toņus – dabīgs gaišbrūns, brūns un šokolādes bez sarkana un zelta mirdzuma.

Sastāvs: 100% basmas pulveris (Indigofera pulveris)

Lietošana: Pirms krāsošanas izmazgājiet un nedaudz izžāvējiet matus. Lai uzliktu krāsu, lietojiet cimdus. Izšķīdina vajadzīgo pulvera daudzumu siltā ūdenī (60-70 C) un maisa līdz viendabīga maisījuma iegūšanai. Dziļākiem un intensīvākiem toņiem ir ieteicams atstāt ievilkties uz 1-2 stundām, tad pievieno karstu ūdeni un izmaisa. Uzklājiet uz matiem sākot no saknēm. Krāsas noturēšanas laiks - no 20 minūtēm līdz 4 stundām