Higher Nature PRO-DAILY uztura bagātinātājs ar probiotikām

13,95 €
Package: 
90 kapsulas
Barcode: 
5031013101106
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Higher Nature PRO-DAILY uztura bagātinātājs satur Bacillus coagulans pienskābās baktērijas. Sporveida pienskābās baktērijas Bacillus coagulans, atšķirībā no daudzām citām labvēlīgajām baktērijām, ir īpaši izturīgas pret kuņģa skābi. PRO-DAILY ir ērts līdzņemšanai ceļojumos, jo tā uzglabāšanai nav vajadzīgs ledusskapis.

1 / 2 / 3 tabletes satur:

Bacillus coagulans ....... 150 miljonus KVV* / 300 miljonus KVV / 450 miljonus KVV,

Fruktooligosaharīdus ... 100 mg / 200 mg / 300 mg.

*Ražošanas brīdī katra tablete satur 150 miljonus Bacillus coagulans koloniju veidojošo vienību (KVV).

Kā lietot?

Ieteicamā diennakts deva: 1 tablete līdz 3 reizēm dienā ēšanas laikā (bērniem no 8 gadu vecuma – 1-2 tabletes dienā), vai arī – kā norādījis Jūsu veselības speciālists.

Īpaši ieteicams antibiotiku lietošanas laikā un pēc to lietošanas.

Nepārsniedziet ieteicamo diennakts devu! Neizmantojiet uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju!

Glabāt sausā, vēsā, bērniem nepieejamā vietā.

Padoms

Izmēģiniet arī gremošanas atbalstam paredzēto uztura bagātinātāju FITNE Darm Plus Kapseln, kas satur 3 veidu pienskābās baktērijas (Lactobacillus acidophilusBifidobacterium longumStreptococcus thermophilus), kā arī kalciju un magniju.

Nepārsniedziet ieteicamo diennakts devu! Neizmantojiet uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju! Produkts satur dzelzi, kas, lietojot pārmērīgā daudzumā, var kaitēt zīdaiņiem un maziem bērniem. Glabājiet pudeli bērniem nepieejamā un neredzamā vietā!

Related products

15,50 €