Būtiskākais par mazuļa vannošanu

Pirmā vannošanās reize vecākiem var sagādāt ne mazums raižu un pārdzīvojumu- kā pareizāk, cik ilgi un kur.
Tā kā pirmajos divos mēnešos vannošanās ilgumam nevajadzētu pārsniegt 5-7 minūtes, tad mazuli var vannot viņa mazajā vanniņā. Pēc 2 mēnešu vecuma zīdainītis var doties ilgākā vannas peldē.
Lai neizjauktu bērna ādas dabīgo mikrofloru, svarīgi, lai vannošanā tiktu izmantots tīrs ūdens. Viena reize nedēļā - tik ir pilnīgi pietiekoši, lai izmantotu bērnu ziepes vai kādu citu bērnu ādas kopšanas līdzekli, jo bērns ikdienā nesasvīst kā to dara pieaugušie, tāpēc pietiks, ja pārējās dienās mazulis tiks apmazgāts tikai ar tīru ūdeni.
Izvēloties bērnu ādas kopšanas līdzekļus jāraugās, lai tie nesatur smaržvielas, krāsvielas vai vispārīgi kairinošas vielas.
Urtekram, dāņu organiskās kosmētikas zīmols, piedāvā vienus no "zaļākajiem" un dabīgākajiem kosmētikas līdzekļiem. No Perfume līnijai augstāko novērtējumu devusi Dānijas Astmas un Alerģijas asociācija.
Urtekram No Perfume Baby Cinka krēms mazuļiem bez smaržas efektīvi remdē apsārtušu ādu un iekaisušas ādas krociņas. Kopta ar alvejas, šī sviesta, naktssveces eļļas, bērzu cukuru un cinka dziedinošo spēku, āda atkal kļūst maiga un veselīga.
Urtekram No Perfume Baby līdzeklis mazuļa ķermeņa un matu mazgāšanai bez smaržas piemērots gan mazulīša ķermeņa, gan matu mazgāšanai. Alveja un glicerīns mitrina un pabaro bērna maigo ādiņu. Maigās putas nesasausina ādu un nekož mazulīša acīs.

SekoEko pieejami mazo ziķeru kopšanas līdzekļi un piederumi kā Laveraeco.kidTopferWeledaAttitudeNatracareNature babycareLÜTTES WELT ideaproTintiHumble BrushDresdner EssenzSonettJason, LoveaOrganyc, MasmiBioturmEarth Friendly ProductsSaflora,  Logona.