Aizsargājošs krēms mazuļu ādai

3,51 €
Package: 
100ml
Barcode: 
4037067801529
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Aizsargā mazuļa ādu ar eko krēmu! Sastāvā ir bio alveja un kliņģerīšu ekstrakts, kas sniedz maigajai mazuļu ādai ikdienas kopšanu un aizsardzību no apkārtējās vides iedarbības un uztur ādas mitruma līmeni. 

Pārdomātā formula ar bio sojas un vīnogu kauliņu eļļām baro mazuļa ādu un padara to zīdaini maigu. Piemērots arī jutīgai pieaugušo ādai. Ar lutinošu, no dabīgām ēteriskajām eļļām veidotu aromātu. Dermatoloģiski pārbaudīts. 

Sastāvdaļas: Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Propanediol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glyceryl Oleate, Zinc Sulfate, Sodium Lactate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Glactoarabinan, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Citric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (Fragrance)** Limonene**, Citral**, Linalool**. * - bioloģiski audzētas sastāvdaļas, ** - dabīgas ēteriskās eļļas.

NATRUE sertificēta dabīgā kosmētika. Nesatur silikonus, parafīnu un citas vielas uz minerāleļļu bāzes, mākslīgas smaržvielas, krāsvielas un konservantus. Piemērots vegāniem. Nesatur lipekli (glutēnu).

Related products