Dr.Organic Serums ādai ap acīm ar organisko bišu māšu peru pieniņu

10,93 €
Package: 
15ml
Barcode: 
5060176673212
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Dr.Organic Serums ādai ap acīm ar organisko bišu māšu peru pieniņu. Nostiprina, atjauno, ar pretnovecošanās efektu, mazina pietūkumu.

Šis efektīvais pretnovecošanās komplekss:

  • palielina kalogēna izstrādi;
  • samazina smalkās līnijas un grumbiņas;
  • samazina pietūkumu zem acīm;
  • samazina tumšos lokus zem acīm;
  • veicina šūnu reģenerāciju.

Royal Jelly – karaliskais bišu māšu peru pieniņš ir lielisks palīgs cīņā ar grumbiņām un ādas novecošanos. Dziedina, atjauno un mitrina sausu, nobriedušu un bojātu ādu. Stimulē dabisko ādas atjaunošanās procesu un uzlabo ādas tonusu, padarot to jauneklīgāku un veselīgāku. Baro un revitalizē galvas ādu, uzlabo matu veselību un veicina matu augšanu.

Dr.Organic kosmētikas radīšanā tiek izmantotas tikai tādas organiski audzētas dabas izejvielas no visas pasaules, kuras izgājušas rūpīgu pārbaudi, atbilst visaugstākajām kvalitātes prasībām un ir ar zinātniski un medicīniski pierādītu efektivitāti un iedarbību. Dr.Organic produkti nesatur kaitīgas ķimikālijas, parabēnus, silikonu, minerāleļļu, SLS, ĢMO, sintētiskus konservantus, tie nav testēti uz dzīvniekiem un ir piemēroti veģetāriešiem.

Sastāvdaļas INCI: Organic Royal Jelly, Propolis, Manuka Honey, Silica, Papaya, Aloe Vera, Buckwheat, Lemon Peel Oil, Geranium, Patchouli, Orange Bitter, oil from cotton seeds, Green Tea, Sandalwood, Panthenol (Vitamin B5), Vitamin C, Gotu Kola, Red Clover, Reiki and cedarwood