Faith in nature ziepes ar NĪMU

2,90 €
Package: 
100g
Barcode: 
708002101267
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Maigi attīra un kopj ādu. Ar nīma eļļu, kam piemīt antibakteriāla iedarbība. Baudi svaigo aromātu no citrausaugļu ēteriskajām eļļām.

  • Rokām darinātas
  • Ar divdaivu nīma eļļu
  • 100% dabiskas
  • Piemērotas vegāniem

Nesatur: sintētiskās smaržvielas un krāsvielas; parabēnus vai SLES; bioloģiski sadalās.

Faith in Nature ir dibināts tālajā 1970. gadā Apvienotajā Karalistē. Uzņēmuma dibinātāja Rivka Roze joprojām veido visas Faith in Nature formulas, jo tā ir viņas kaislība – radīt no dabas spēkiem pašu labāko Tev. Faith in Nature ir viena no pirmajām kompānijām, kas saņēma Cruelty Free sertifikātu. Papildu visu produktu sastāvdaļas ir dabīgi iegūtas un daudzas no tām ir organiski sertificētas. Faith in Nature ir brīvs no parabēniem un SLS. 

Sastāvdaļas INCI: Sodium palmate**, Sodium cocoate* and/or Sodium palm kernelate**, Aqua, Glycerin*, Melia azadirachtan seed oil*, Citrus aurantium amara, leaf/twig oil*, Litsea cubeba fruit oil*, Citrus aurantium dulcis peel oil*, Citrus reticulata peel oil*, Cinnamomum zeylanicum leaf oil*, Sodium, chloride, Sodium citrate*, Citral***, Eugenol***, Linalool***, Limonene***. * - vegetable derived, ** - Wild Harvested & Sustainable, *** - from essential oils

Related products