Lavandas šampūns matu spīdumam ar probiotiķiem

6,17 €
Package: 
250ml
Barcode: 
5765228836309
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Eko lavandas ekstrakts un ēteriskā eļļa spēcina matus, augu mazgājošās sastāvdaļas un vītolu mizas ekstrakts efektīvi attīra maigo galvas ādu. Pievienotās lactobacillus baktērijas atgriež dabīgo mitruma balansu matiem. Lavandas aromāts atslābina un ļauj baudīt mirkli, kamēr normāli un sausi mati tiek aprūpēti ar nepieciešamajām vielām, lai kļūtu veselīgi mirdzoši. 

Visi Urtekram produkti ir COSMOS ORGANIC sertificēti. COSMOS ORGANIC ir vienotā sertificēšanas sistēma, kurā apvienoti BDIH (Vācija), CosmeBio (Francija), Ecocert (Francija), ICEA (Itālija) un Soil Association (UK) ekosertifikāti.

Urtekram kosmētikas formulas ir bez jebkādiem mākslīgiem uzlabotājiem, piedevām, mākslīgiem konservantiem un krāsvielām. Nevienā no ražošanas etapiem nenotiek dabas piesārņošana ar bīstamām vielām. Ražotnē tiek izmantota tikai vēja un uguns enerģija, bet ne naftas degviela. Līdzekļi tiek testēti uz brīvprātīgajiem, nevis dzīvniekiem. Uz etiķetes izlasāms pilns sastāvdaļu saraksts - ikviena no sastāvdaļām, lai cik niecīgā daudzumā tā būtu. Viegli uztverams produktu sastāvs, nekā lieka un nevajadzīga.

Pēc matu izmazgāšanas ar Urtekram lavandas šampūnu, ieklājiet matos Urtekram lavandas kondicionieri, kas padarīs matus veselīgi mirdzošus, paklausīgus, viegli izķemmējamus un ieveidojamus.

Urtekram izstrādājis vairākas kosmētikas sērijas, lai katrs varētu izvēlēties sev piemērotāko. Piedāvājam Alvejas, Rožu, Ziemeļu bērza sērijas, kā arī īpaši saudzīgo kosmētikas līniju bez smaržas – ar šī sviestu un augstvērtīgu olīvu eļļu. Produktu klāstā ir arī Lavandas, Nātru, Tējas koka, Kumelīšu, Rozmarīna matu šampūni un kondicionieri. Bērniem speciāli izstrādāti šampūni, kondicionieri, ķermeņa losjons un cinka krēms. Produktu klāstā ir dažādu veidu zobu pastas, dušas želejas, ķermeņa losjoni, roku krēmi un ziepes.

Sastāvdaļas: Aqua, aloe barbadensis leaf extract*, sodium coco-sulfate, coco-glucoside, glycerin**, lauryl glucoside, diglycerin, glyceryl oleate, lactobacillus ferment, lavandula angustifolia flower extract*, salix purpurea bark extract*, lavandula hybrida oil*, rosmarinus officinalis leaf oil*, lavandula angustifolia oil*, eucalyptus globulus leaf oil*, chamomilla recutita oil*, lysolecithin, polyglyceryl-4 caprate, xanthan gum, coco-caprylate, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, sodium hyaluronate, sodium chloride, lactic acid, parfum, limonene, linalool. *sastāvdaļas no bioloģiskām lauksaimniecībām