Attitude Littles One trauku mazgāšanas līdzeklis bez smaržas

4,40 €
Package: 
700ml
Barcode: 
626232531794
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Attitude trauku mazgāšanas līdzekļi ir droša alternatīva ķīmiskajiem mazgāšanas līdzekļiem - tie pilnīgi dabīgā veidā spēj notīrīt piekaltušas ēdiena paliekas un taukainus traukus! Tad kāpec neizvēlēties Attitude? EcoLogo sertificēti, CO2 neitrāli. Piemēroti septisko tvertņu sistēmām.

Tu vēlies visu to pašu labāko sev un savai ģimenei. Un mēs to saprotam. Attitude trauku mazgāšanas līdzekļi ir droša alternatīva ķīmiskajiem mazgāšanas līdzekļiem. 1,4-dioksāns un etilēnoksīds ir kancerogēni piesāņotāji, kas bieži atrodami ķīmisko līdzekļu sastāvā. Pat ja šīs ķimikālijas legāli ir atļauts peivienot, mēs esam pārliecināti, ka jūs tās nevēlaties savās mājās. Visi Attitude trauku mazgāšanas līdzekļi spēj pilnīgi dabīgā veidā notīrīt piekaltušas ēdiena paliekas un taukainus traukus. EcoLogo sertificēti, CO2 neitrāli.

Paldies, ka turi līdzekļus bērniem nepieejamā vietā!

Lietošana: Pievieno 2 ml Attitude trauku mazgāšanas līdzekļa uz katru litru karsta ūdens, apmēram 15 ml līdzekļa standarta izlietnē.

Ir reizes, kad trauki jāmazgā ar rokām, kad – trauku mašīnā. Attitude ir risinājums abos gadījumos: Attitude pulveris trauku mazgāšanai automātiskajā trauku mazgājamajā mašīnā, Attitude trauku mazgāšanas līdzeklis ar citrusu smaržu, Attitude trauku mazgāšanas līdzeklis ar savvaļas ziedu smaržu un Attitude Eco-Baby trauku mazgāšanas līdzeklis bez smaržas.

Paldies, ka turi līdzekļus bērniem nepieejamā vietā!

Sastāvdaļas: Nātrija koko sulfāts (mazāk nekā 5%), miristilglikozīds (mazāk nekā 5%), laurilglikozīds (mazāk nekā 5%), nātrija hlorīds (mazāk nekā 5%), nātrija glukonāts (mazāk nekā 5%), nātrija citrāts (mazāk nekā 5%), dabīgas smaržvielas (mazāk nekā 5%), ūdens (vairāk nekā 30%).

Apraksts: Kā Tev šķiet, cik daudz mūsu personīgais un it kā minimālais ieguldījums var līdzēt tik globālā problēmā kā siltumnīcas efekts? Ledāju kušanā, mežu izciršanā un naftas izsmelšanā, kas veicina stihiju plosīšanos, apdraud tūkstošiem dzīvnieku un augu sugu pastāvēšanu? Tajā, ka fosfāti veicina zilaļģu ziedēšanu, ka cilvēka radītie atkritumi dreifē okeānos? Ka planētas glābšana faktiski ir jautājums nevis par planētu, bet gan par mums pašiem – par mūsu pastāvēšanu? Daudz - ja izvēlies zaļākos tīrīšanas līdzekļus pasaulē – Attitude. Attitude ir CO2 neitrāli izstrādājumi – 100% pielāgoti cīņai pret globālo sasilšanu. Attitude ir maksimāli samazinājis savas darbības radīto izmešu daudzumu atmosfērā, un aktīvi atjauno mežu stādījumus un dabas ekosistēmas sadarbībā ar organizāciju "Zemes diena", lai kompensētu to, ko samazināt nebija iespējams. Attitude trauku mazgāšanas līdzekļi: + izgatavoti tikai no netoksiskām izejvielām no atjaunojamajiem resursiem; + nesatur kancerogēnas vielas (uzskaitītas IARC kategorijās 1, 2A or 2B), enzīmus, naftas pārstrādes vielas, fosfātus, amonjaku, hloru, glikolēterus, optiskos balinātājus, sintētiskos aromatizētājus un krāsvielas; + teicami un pilnībā bioloģiski noārdās; + piemēroti septisko tvertņu sistēmām; + vegāni; + nav testēti uz dzīvniekiem. Tādejādi šo līdzekļu radītais siltumnīcas efekts ir vienāds ar…nulli. Tava izvēle liks mazāk ražot naftas/sintētisko sadzīves ķīmiju – jo Tu būsi samazinājis pieprasījumu pēc tās. Izvēlies savus, savas ģimenes un mazuļa traukus mazgāt ar kādu no neaizstājamajiem Attitude trauku mazgāšanas līdzekļiem: Attitude pulveri trauku mazgāšanai automātiskajā trauku mazgājamajā mašīnā, Attitude trauku mazgāšanas līdzekli ar citrusu smaržu, Attitude trauku mazgāšanas līdzekli ar savvaļas ziedu smaržu un Attitude Eco-Baby trauku mazgāšanas līdzekli bez smaržas.