Sodasan Senses mājokļa aromatizētājs ar magnolijas un citronzāles aromātu

16,85 €
Package: 
200ml
Barcode: 
4019886200097
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Sodasan Senses mājokļa aromatizētājs ar magnoliju un citronzāles smaržu atsauc atmiņā pavasara liegumu - citronzāles svaigums un maiga magnoliju smarža. Vieglais plaukstošo ziedu aromāts ieskauj telpu izsmalcināta aromāta plīvurā, kas izstaro eleganci. Ierobežotā daudzumā.

Pildīts elegantā stikla pudelē. Ievietojot aromātiskajā šķidrumā dižskābārža kociņus, telpā izplatās patīkams, neuzbāzīgs aromāts. Jo vairāk kociņu ievietoti stikla traukā, jo smarža ir intensīvāka. Koka korķis un kociņi veidoti no FSC sertificēta dižskābarža. Certisys kontrole. Vegāns.

Lietošana: vispirms noskrūvējiet koka korķīti un izņemiet plastmasas aizbāzni no pudeles. Pēc tam uzskrūvējiet atpakaļ koka korķi un ielieciet pudelē dižskābarža kociņus. Tiklīdz kociņi būs piesūkušies ar aromātisko šķidrumu, telpā sāks izplatīties patīkams, neuzbāzīgs aromāts. Piezīme: jo vairāk kociņus ieliksiet stikla traukā, jo intensīvāka būs smarža. Ieteicams laiku pa laikam kociņus apgriezt otrādi, lai paildzinātu aromāta izplatību. Koka korķis un kociņi veidoti no FSC sertificēta dižskābarža. Var izraisīt alerģisku reakciju.

Sastāvdaļas: vairak nekā 30% bio alkohols*, mazāk nekā 5% smaržvielas, citrāls**, limonēns**, linalols**, geraniols**, citronelols**, eigenols**, citrāti. * - iegūts bioloģiskajā lauksaimniecībā, ** - ēterisko eļļu sastāvdaļas.