Smalkais musli

08/01/2018 - 09:32

Lielisks JAUNUMS SekoEko - universāli pielietojamie Smalkais muslis. Noderēs kā brokastīm, tā vakariņām, gan kā musli un putras aizvietotājs, gan kā "milti" visdažādākajām konditorejas izvirtībām vai dārzeņu plācenīšu pagatavošanā, panēšanā, jogurt papildināšanā. Smalko mulsi aplej ar aukstu vai siltu pienu, kefīru, paniņām, bezpiedevu vai grieķu jogurtu, lieto kā piedevu smūtijos, pankūku un kūku mīklās, desertos. To ēd ne tikai brokastīs, bet ideāls arī pusdienām ofisā vai vakarā pie televizora, aizstājot neveselīgos našķus. Nav nepieciešams pievienot papildus cukuru vai citus saldinātājus.

Īpašības, ko nevar neizcelt:

 universāli pielietojams;
 nesatur rafinēto cukuru;
 satur šķiedrvielas;
 bagātināts ar sēklām, augļiem, riekstiem, ogām.

Smalkais muslis ar augļiem ir sātīgs un veselīgs gardums bez papildus pievienota cukura. Saldumu tam piešķir žāvētie augļi - rozīnes, dateles, āboli, plūmes, aprikozes, kas kopā ar pilngraudu auzu pārslām tiek samaltas noteiktās proporcijās un konsistencē, lai to varētu lietot uzreiz. Tas īpaši garšo bērniem, piemērots vegāniem, svaigēdājiem, sportistiem, vai tiem, kuri uztraucas par savu figūru. Piemērots vegāniem.

Smalkais muslis ar ogām ir sātīgs un veselīgs gardums bez papildus pievienota cukura. Saldumu tam piešķir žāvētie augļi - rozīnes, avenes, bet raksturam pievienotas dzērvenes un godži ogas, kas kopā ar pilngraudu auzu pārslām tiek samaltas noteiktās proporcijās un konsistencē, lai to varētu lietot uzreiz. Tas īpaši garšo bērniem, piemērots vegāniem, svaigēdājiem, sportistiem, vai tiem, kuri uztraucas par savu figūru. Piemērots vegāniem.

Smalkais muslis ar sēklām ir sātīgs un veselīgs gardums jeb smalkā musli nesaldā, neitrālā versija, kura lieliski iederēsies ne vien brokastu, bet arī pusdienu un vakariņu ēdienreizēs. Lietojama kā miltu aizstājējs konditorejas izstrādājumos, plācenīšos, panējumam un citām veselīgām ēdiena idejām. Raksturu un papildus vērtību šim smalkajam muslim piešķir kaņepes, ķirbju sēklas, linsēklas, mandeles un melnās ķimenes, kas kopā ar pilngraudu auzu pārslām tiek samaltas noteiktās proporcijās un konsistencē, lai to varētu lietot uzreiz. Piemērots arī sāļajiem ēdieniem. Tas īpaši garšo bērniem, piemērots vegāniem, svaigēdājiem, sportistiem, vai tiem, kuri uztraucas par savu figūru. Piemērots vegānie.