BIO Kukurūzas ciete

1,65 €
Iepakojums: 
250g
Kods:
SEKO-675119
Ražotājs

*Bioloģiskā lauksaimniecība . Nesatur glutēnu. Kukurūzas ciete desertiem dod stingrību un satur kopā mērces un zupas.

Lietošana: Pagatavošana: cieti sajauc ar aukstu šķidrumu un tad iemaisa vārītā šķidrumā. Nedaudz pavāra. 1 l šķidrumam būs nepieciešams: krēma pudiņam un želejai ~ 90 g, krēmam ~ 60 g, zupām un mērcēm ~40 g cietes. (1 ēdamkarote bez kaudzes = ~10g) Sarkano augļu želeja no sulas.

Recepte: ½ litrs augļu sulas, 2 ēdamkarotes citronu sulas, 45 g cietes, 1-2 ēdamkarotes niedru cukura. Nedaudz augļu sulas izmanto lai sajauktu ar cieti, pārējo kopā ar citronu sulu uzvāra. (Pēc garšas var pievienot cukuru). Cieti iejauc aukstā augļu sulā un pēc tam iemaisa karstajā šķidrumā. Turpina maisīt un nedaudz pavāra. Servēšana: var pievienot papildus 15-200 g augļus/ogas (ķirši, jāņogas, mellenes, avenes). Pievienojot tos, papildus būs nepieciešams 15 g cietes. Biskvīta ruletes recepte: 4 olas baltumi, 75 g kviešu milti, 4 ēdamkarotes auksta ūdens, 75 g cietes, 150 g niedru cukura, 1 tējkarote cepampulvera (bez kaudzītes), 4 olu dzeltenumi. Olas baltumu sakuļ ar ūdeni, turpinot maisīt, pievieno cukuru. Īsi iemaisa olas dzeltenumu. Sajauc miltus, cieti un cepampulveri, maisījumu iesijā iepriekš pagatavotā masā un labi sajauc. Pannu izklāj ar cepampapīru ,uz tā izklāj mīklu ~ 1 cm biezumā un tūlīt liek cepeškrāsnī 200-225 grādos un apcep 10-12 minūtes. Pēc tam biskvītu uzliek uz tīra trauku dvielīša, papīru no augšas noņem, to samitrinot. Biskvītu saritina kopā ar visu trauku dvieli un atstāj atdzesēties, tad to attin vaļā, sapilda, ar ko sirds vēlas, un atkal sarullē. Pildījuma padomi: 300 g plūmju biezenis, putukrējums ar augļiem, putukrējums ar riekstiem