Pilngraudu Speltas kviešu biezputra BIO

2,33 €
Упаковка: 
175g
Штрих-код: 
4006303003195
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

No 6 mēnešu vecuma.

Vienkārša pagatavošana – nav nepieciešams vārīt. Derīgs arī lielākiem bērniem un pieaugušajiem, kā sātīgs ēdiens starp ēdienreizēm, papildinot putru ar augļiem, jogurtu, rozīnēm vai riekstiem. Sastāvdaļas iegūtas bioloģiskajās lauksaimniecībās.

Nav pievienots cukurs, satur dabīgos cukurus.

Sastāvs: kviešu pilngraudu milti*, Vitamīns B1. *no bioloģiskajām lauksaimniecībām.

Satur glutēnu. Nesatur pienu.

Pagatavošana: piena putra pēc 6 mēnešu vecuma: 100ml pilnpiena un 100ml ūdens uzvāriet un atdzesējiet līdz 50oC temperatūrai. Ielejiet bļodiņā un ieberiet 5 ēdamkarotes pulvera. Samaisiet putru ar karoti līdz pulveris vienmērīgi izšķīdis. 1 minūti ļaujiet putrai uzbriest. Ļaujiet putrai atdzist līdz ēšanas temperatūrai (apmēram 37ºC).

Augļu putra pēc 6 mēnešu vecuma: uzvāriet 70 ml svaigu dzeramo ūdeni un atdzesējiet līdz 500C temperatūrai un iemaisiet apmēram 2 ēdamkarotes pulvera. Pievienojiet 100g (apm. 6-7 ēdamkarotes) augļu biezeņa (piemēram ābolu, bumbieru, banānu) – gatavs.

Svarīga informācija: pievērsiet uzmanību pagatavošanas instrukcijai. Pareiza dozēšana nodrošinās jūsu mazuli ar nepieciešamajām uzturvielām. Vienmēr dodiet mazulim biezputru ar karoti un katrai ēdienreizei pagatavojiet svaigu ēdienu. Atvērto iepakojumu labi aizveriet un uzglabājiet aukstā, sausā un higiēniskā vietā. Iepakojuma saturu izlietojiet 2-3 nedēļu laikā pēc atvēršanas. Nesildiet bērnam paredzēto ēdienu mikroviļņu krāsnī (pastāv applaucēšanās risks!). Pievērsiet uzmanību regulārai zobu higiēnai, īpaši pirms gulētiešanas. Iepakots aizsargatmosfērā.