BIO Kaņepju proteīns

8,98 €
Упаковка: 
250g
Штрих-код: 
4752113000113
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Kaņepju proteīnu izgatavo no BIO kaņepju sēklām, kas augsti izspiestas, īpašā veidā izsijātas un samaltas. Šāda apstrāde paaugstina olbaltumvielu saturu.

Proteīns satur daudz šķiedrvielu. Organisms tiek apgādāts ar visām svarīgākajām taukvielām, minerālvielām (kalciju, magniju, kāliju, fosforu, dzelzi, cinku) un aminoskābēm. Kaņepju sēklās ietilpstošās taukskābes ir enerģijas avots, tās nepieciešamas pareizai nervu sistēmas darbībai, smadzeņu attīstībai un funkcionēšanai, uzlabo ādas veselību un elastīgumu, samazina holesterīna līmeni asinīs, stiprina imūnsistēmu. Kaņepju proteīns stiprina kaulus un locītavas.

Ieteicams sportistiem, bērniem un cilvēkiem ar lielu fizisko slodzi, kad īpaši paaugstināts enerģijas/ olbaltumvielu patēriņš, veģetāriešiem, vegāniem, grūtniecēm. Skābju- sārmu balansa uzturēšanai. Tiem, kas ievēro mazkaloriju diētas, kā arī, lai samazinātu kāri pēc saldumiem. Nesatur glutēnu un laktozi.

Ikdienas deva: 1 g uz 1 ķermeņa kg, sportistiem 2 g uz 1 ķermeņa kg. Lieto pie proteīna dzērieniem, kokteiļiem, svaigi spiestām augļu sulām vai salātiem.

100 g produkta satur:

Enerģētiskā vērtība

1520 kJ/ 362 kcal

Olbaltumvielas

49 g

Ogļhidrāti

10 g

Tauki

11.1 g

Šķiedrvielas

13.3 g