Pirmā mazuļa putra - rīsu BIO biezputra ar B1 vitamīnu no 6 mēn.

3,80 €
Упаковка: 
100 g
Штрих-код: 
5024121221316
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Rīsu biezputra ir gards brokastu ēdiens mazuļiem no 6 mēnešu vecuma.

Organix par savas darbības pamatprincipu ir pieņēmis NO JUNK PROMISE, kas nozīmē, ka ražotājs garantē tīras un dabīgas izejvielas, neizmantojot konservantus, mākslīgos garšas uzlabotājus vai sintētiskās krāsvielas. Organix ir veselīgi produkti, kas radīti tieši mazuļiem. Pat tad, ja vecākiem nav laika pagatavot ēdienu pašiem, Organix būs garšīga, uzturvērtīga alternatīva.

Organix pilngraudu rīsu pārslu putra ar banāniem ir gards brokastu ēdiens mazuļiem no 6 mēnešu vecuma.

Šim produktam ir vienkārša garša un viendabīga tekstūra, turklāt tas nesatur konservantus, cukuru, sāli un citas papildu piedevas. Īpaši izstrādātais graudu maisījums nodrošina, ka pārslas ir viegli sagremojamas mazuļa vēderiņam, kā arī satur pareizo barības vielu daudzumu un sniedz augšanai un attīstībai nepieciešamo enerģiju. Satur vitamīnu B1.

Svarīgi: pārslas nesatur glutēnu, ir piemērota veģetāriešiem.

Sastāvdaļas: rīsu milti* (100%), tiamīns (B1 vitamīns)* <1, nesatur konservantus. *bioloģiskā lauksaimniecība.

Uzturvērtība (100 g produkta): enerģētiskā vērtība - 1630 kJ/385 kcal, olbaltumvielas - 8.8 g, ogļhidrāti - 84.2 g (no tiem cukurs - 0.2 g), tauki - 1.2 g (no kuriem piesātinātie tauki - 0.8 g), šķiedrvielas - 0.9 g, nātrijs 0.1g, sāls 0.3g, tiamīns (B1 vitamīns) - 1.4 mg. Satur pašos rīsos esošos cukurus.