BABY šķidrās ziepes zīdaiņu veļas mazgāšanai ar lavandu, ar mīkstinātāju 50 reizēm

10,50 €
Упаковка: 
1,5L
Штрих-код: 
749174097675
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Baby ir maigas un hipoalergēnas šķidrās ziepes zīdaiņu veļas ikdienas mazgāšanai, jo nesatur smaržvielas, krāsvielas, optiskos balinātājus, formaldehīdu, petroķīmiju, fosfātus. pH neitrālas, saudzīgas jūtīgai ādai. Viegli sadalās vidē. Augu izcelsmes virsmaktīvās vielas. Viegli izskalot no veļas, mazuļu drēbes paliek mīkstas un tīras. Satur dabīgu veļas mīkstinātāju no sojas. Nav nepieciešama priekšmazgāšana. Efektīvas visās temperatūrās. Piemērotas arī delikātu audumu un vilnas apģērbu mazgāšanai.

50 mazgāšanas reizēm (viena mazgāšanas reize izmaksā tikai ~ 17 santīmus).

Lietošana: īpaši noturīgiem traipiem un pleķiem, uzlejiet nedaudz ziepes tieši uz netīrās vietas, viegli ieberzējiet un tālāk mazgājiet kā parasti. Vienai pilnai veļas mašīnai, iepildiet līdzekli korķī līdz atzīmei „1” (1 mazgāšanas reize). Ļoti netīrai veļai, cietā ūdenī un veļas mašīnām ar ielādi no augšas, iepildiet līdzekli korķī līdz atzīmei „2”. Nomērīto daudzumu ielejiet tam paredzētajā nodalījumā veļas mašīnā.

Sastāvdaļas: attīrīts ūdens, 5 - 15% amfotērā augu izcelsmes virsmaktīvā viela, 5-15% anjonu augu izcelsmes virsmaktīvā viela, < 5% nejonu augu izcelsmes virsmaktīvā viela, kumelīšu un lavandas eļļas, 2-phenoxyethanol (augu izcelsmes konservants), methylisothiazolinone (konservants, drošs, nesatur formaldehīdu), linalool (smaržviela no ēteriskajām eļļām).