Matu serums ar organisko Marokas argāna eļļu

19,07 €
Упаковка: 
100 ml
Штрих-код: 
5060176674769
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Atšķetina matus, novērš matu spurošanos, baro un aizsargā, piešķir matiem mirdzumu

Organiskā Marokas argana eļļa ir bagāta ar vitamīniem, antioksidantiem un nepiesātinātajām taukskābēm. Apvienojot šīs eļļas lieliskās īpašības ar augu ekstraktiem, ir radīts bagātīgi kopjošs matu serums.

Ar brīnišķīgu pačūlijas, kanēļa un rožkoka aromātu, kopā ar organiskajiem Āfrikas augu ekstraktiem – Kukui, Moringu un Sacha Inchi sēklu eļļu, šī bioloģiski aktīvā vieglās konsistences formula ātri iesūcās un padara matus zīdaini gludus, mirdzošus un viegli ieveidojamus.

Satur bioloģiski aktīvas dabīgās un organiskās sastāvdaļas:

argana eļļu, apelsīnu ekstraktu, krustnagliņu eļļu, ģerānijas eļļu, citrona miziņu eļļu, pačūlijas eļļu, kanēļa lapu eļļu, rožkoka eļļu, savvaļas piparmētras eļļu, mandarīnu miziņu eļļu, vaniļas ekstraktu, krūzmētras eļļu, kukui sēklu eļļu, moringas sēklu eļļu, Sacha Inchi sēklu eļļu.

Lietošana: lietojiet taupīgi, jo pietiek ar pavisam nelielu seruma daudzumu. Izvairieties lietot serumu pie matu saknēm. Ieklājiet matos visā to garumā vai tikai uz matu galiem. Pēc lietošanas, mati nav jāizskalo.

Matu veidošanai: pēc matu izmazgāšanas un kondicioniera lietošanas, nelielu daudzumu seruma iesmērējiet plaukstās un ieklājiet ar dvieli izsusinātos matos, ieveidojiet kā vēlaties. Labākam rezultātam mazgājiet matus ar argana eļļas šampūnu un kondicionieri.

Aizsardzībai: lai kontrolētu matu spurošanos un sprogošanos vai vienkārši aizsargātu matus, ieklājiet matos dažus pilienus seruma tik bieži, cik nepieciešams.

Sastāvdaļas: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol denat, Argania spinosa (Argan) oil, Citrus aurantium dulcis, Eugenia caryophyllus (Clove) leaf oil, Pelargonium graveolens (Geranium) oil, Citrus limon peel oil, Pogostemon cablin (Patchouli) oil, Cinnamomum zeylanicum (Cinnamon) leaf oil, Aniba rosaeodora (Rosewood) oil, Mentha arvensis herb oil, Citrus nobilis (Mandarin) peel oil, Vanilla planifolia (Vanilla) fruit extract, Mentha spicata herb oil, Plukenetia volubilis seed oil, Moringa oleifera seed oil, Aleurites moluccana seed oil, Limonene, Eugenol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl benzoate