BIO Upeņu daile tēja

4,55 €
Упаковка: 
20 paciņas
Штрих-код: 
5060229011091
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Kārdinoši tumšie augļi ļauj Tev kvēlot skaistumā. Patiesi gards.

Iegrimstiet organisko upeņu gardumā. Sulīgās upenes mutuļo ar saldi tumšo bieti. Tad seko hibiskus un mežrozīšu ziedu dzīvības elpa no iekšienes uz āru ar apelsīnu miziņu atbalstu. Gardums zina, ka neatrast dziļākas izjūtas. Tēju meistars Sebastians Pole Brīnišķīga ideja - Jūs un jūsu āda tiks ietīta samtā.

Dabiskas, bez kofeīna un ētiski iegūtas, bioloģiski audzētas sastāvdaļas: mežrozītes*, hibiskus ziedi*, lakricas sakne*, fenheļa sēklas*, apelsīnu mizas*, bietes*, upenes* (4%), dabīga upeņu garša (4%), dabīgā apelsīnu eļļas garša*. (*-bioloģiski audzētas sastāvdaļas 99,9%). 36% FairWild sertificētas sastāvdaļas (mežrozītes, lakrica) saussvarā.

Bioloģiskas produkcijas Augsnes asociācijas sertifikāts – Soil Association Certification. Dabisks, ar rūpību radīts - Šis jaukais dizains ir uzdrukāts ar dārzeņu tinti uz kartona no atjaunojamiem avotiem un ir pārstrādājams; saitīte pie katra tējas maisa ir bioloģiska; iepakojumi netiek skavoti, tie ir kompostēšanai draudzīgi. Nesatur ģenētiski modificētas sastāvdaļas, tāpēc šī neticami garšīgā tēja ir laba jums un planētai.

Iepakojumā: 20 tējas maisiņi, atsevišķi iepakoti, lai maksimāli saglabātu produkta svaigumu.

Сопутствующие продукты