Bioturm intīmās higiēnas želeja N26

11,71 €
Упаковка: 
250ml
Штрих-код: 
4260026691262
Производитель

Maigas konsistences želeja nomierina un rūpīgi kopj ķermeņa visjutīgākās zonas. Tā satur īpašu lakto – kompleksu, kumelīšu un kliņģerīšu ziedu ekstraktus, kas palīdz pret kairinājumu, niezi un apsārtumu. Līdzsvaro un atjauno dabīgo pH līmeni ārējo dzimumorgānu un ģenitāliju rajonā. Piemērotas visai ģimenei un ikdienas lietošanai, ļoti ekonomiska. Nesatur ziepes.

Lakto intensīvais komplekss satur visas brīvās aminoskābes, kas papildina ādu ar iztrūkstošajām vielām, ko nav izveidojis organisms un normalizē mitruma līmeni ādā. Brīvās aminoskābes ir identiskas mūsu organismā atrodamajām, tādēļ mūsu āda tās uzņem un akceptē pilnībā, B5 un E vitamīni rūpējas par ādas aizsardzību un palielina mitruma līmeni ādā, padarot ādu maigu un gludu. Lakto intensīvais komplekss kopā ar augu eļļām pasargā organismu no vērtīgo komponentu zuduma tajā, kas var radīt mitruma līmeņa pazemināšanos, niezi vai apsārtumu gļotādā vai ādā. Bioloģiskās izejvielas stabilizē ādas un gļotādu labsajūtu un tā tiek stimulēta atjaunošanās procesiem.

Lakto intensīvais komplekss nostabilizē dabīgo Ph līmeni un pasargā no ārējās vides stresa faktoriem.

Sertificēts kā organiskā un dabīgā kosmētika atbilstoši BDIH.

Lietošana: uzklāt uz mitra ķermeņa un noskalot. Ja nepieciešama papildus kopšana, pēc mazgāšanās lietot Bioturm intīmo ziedi.

INCI: Aqua, Lac*, Sodium Coco-Glucoside, Tartrate, Coco-Glucoside, Glycerin, Alcohol, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Citrus Aurantium Bergamia Oil, Xanthan Gum, Parfum * made from controlled, biological cultivations / free of preservatives, dyes, liquid paraffin, PEG