6 ziedūdeņi ikvienam ādas tipam

09/19/2016 - 18:16

6 smaržīgi ziedūdeņi ikvienam ādas tipam. Pateicoties sastāvā iekļautajam augu glicerīnam, ziedūdens vienlaicīgi intensīvi mitrina ādu un padara to maigu un zīdainu. Attīra un tonizē ādu.

Ziedūdens taukainai ādai ar augu glicerīnu un greipfrūtu- palīdz novērst tik ļoti raksturīgo “spīdēšanu” un arī lieliski spēj normalizēt pH līmeni ādā.

Ziedūdens taukainai un jaukta tipa ādai ar augu glicerīnu un apelsīna ziediem- maigi savelk poras.

Ziedūdens problemātiskai ādai ar izsitumiem- tējas koks un augu glicerīns- piemērots visiem ādas tipiem, īpaši taukainai, kombinētai ādai ar izsitumiem. Tam piemīt dezinficējošas un antibakteriālas īpašības, tādēļ tas ir lielisks toniks iekaisušai, taukainai ādai un ādai ar izsitumiem, kā arī pusaudžu ādas kopšanai.

Ziedūdens nobriedušai ādai ar augu glicerīnu- roze- piemērots visiem ādas tipiem, bet īpaši nobriedušai ādai, jo uzlabo tās elastību. Tas ir maigs un nomierina ādu. 

Ziedūdens sausai un jūtīgai ādai ar augu glicerīnu- rudzupuķe un kumelīte- īpaši piemērots sejas un acu kompresēm, kā nomierinošs, iekaisumus mazinošs līdzeklis, lielisks ikdienas kopšanas toniks sausai un jūtīgai ādai. 

Ziedūdens taukainai un kombinētai ādai ar augu glicerīnu- krūzmētra-  piemīt tonizējošas, atsvaidzinošas, savelkošas un attīrošas īpašības

Skatīt veikalā