Trauku mazgāšanas līdzeklis ar granātābolu mazgāšanai ar rokām

3,41 €
Упаковка: 
500ml
Штрих-код: 
4019886022569
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Sodasan trauku mazgāšanas līdzeklis mazgāšanai ar rokām, ar granātābolu smaržu piemērots kristāla, sudraba galda piederumu, porcelāna mazgāšanai. Līdzeklis ir ne tikai iedarbīgs, bet arī ļoti ekonomisks - pietiek 125 mazgāšanas reizēm. Sastāvā nav naftas un sintētisku vielu, kā arī konservantu un krāsvielu, vienīgi augu bāzes mazgājošās vielasCO2 neitrāls. Ecocert un Ecogarantie sertificēts.

Sodasan trauku mazgāšanas līdzeklis mazgāšanai ar rokām, ar granātābolu smaržu un ēteriskajām eļļām padara traukus pilnībā tīrus un mirdzošus! Ādai draudzīga formula sargā rokas no to sausināšanas. Sodasan trauku mazgāšanas līdzeklis ir piemērots ļoti delikātu trauku mazgāšanai, piemēram, kristālam, sudraba galda piederumiem, kā arī porcelānamSodasan trauku mazgāšanas līdzeklis mazgāšanai ar rokām, ar granātābolu smaržu ir ne tikai iedarbīgs, bet arī ļoti ekonomisks. Ar vienu šī līdzekļa iepakojumu pietiek 125 mazgāšanas reizēm. Izgatavots tikai no atjaunojamo resursu izejvielām. Izvēloties šo produktu, Tu palīdzi samazināt CO2 daudzumu atmosfērā, tādējādi sperot soli tuvāk veselīgākai pasaulei mums un mūsu bērniem. Sodasan trauku mazgāšanas līdzekļa sastāvā nav naftas un sintētisku vielu, kā arī konservantu un krāsvielu, vienīgi augu bāzes mazgājošās vielas. Trauku mazgājamais līdzeklis ir CO2 neitrāls. Ecocert un Ecogarantie sertificēts.

Kā lietot?

Vienu reizi uzspiežot pudeles sāniem, pievieno 4ml Sodasan trauku mazgāšanas līdzekļa mazgāšanai ar rokām, ar granātābolu smaržu 10 l ūdens.

Sargāt no bērniem! Ja nokļūst acīs, nekavējoties tās skalot ar lielu daudzumu ūdens un meklēt medicīnisku palīdzību. Ja norīts, nekavējoties meklēt medicīnisku palīdzību un uzrādīt iepakojumu vai tā marķējumu.

Padoms

Īpaši jutīgai ādai piemērots būs Sodasan Sensitive trauku mazgāšanas līdzeklis jutīgai roku ādai. Savukārt, lai izbaudītu dažādību aromātos, izmēģini visus 3 Sodasan trauku mazgāšanas līdzekļus mazgāšanai ar rokām: Sodasan trauku mazgāšanas līdzekli mazgāšanai ar rokām, ar citronu smaržu, Sodasan Balsam Orange trauku mazgāšanas līdzekli mazgāšanai ar rokām, Sodasan trauku mazgāšanas līdzekli mazgāšanai ar rokām, ar granātābolu smaržu.

Sastāvdaļas: Aqua, sodium laurylsulfate, alkylpolyglucoside, organic vinegar*, sodium, chloride, citric acid, lactic acid, essential oils: citral, limone. * - no bioloģiski audzētiem augiem.

Apraksts: Daudzi no mums dzīvotu zaļāk, ja nebūtu jāatsakās no pierastajām ērtībām. Un tagad tāda iespēja ir. Pirms 30 gadiem vācu kompānija Sodasan bija pirmā Eiropā, kas pircējiem piedāvāja ekoloģiskus un videi draudzīgus mazgāšanas līdzekļus. Sodasan izstrādātās formulas izrādījās tik labas, ka šodien pēc tām savu produkciju gatavo arī vairāki citi šādu preču ražotāji. Sodasan mazgāšanas līdzekļos nav fosfātu, sintētisku smaržvielu un konservantu, ģenētiski modificētu vielu un hlora. Šo līdzekļu galvenā sastāvdaļa ir maigas ziepes no ekoloģiski audzētu augu eļļām, ko apliecina Ecocert un Ecogarantie kontrole. Tāpēc, nonākot dabā, Sodasan līdzekļi bioloģiski sadalās daudz ātrāk par citiem. Un arī par veselību sirds mierīga. Turklāt Sadasan mazgāšanas līdzekļos nav nekā lieka, lai nenoslogotu notekūdeņus bez vajadzības. Uzrīko ģenerāltīrīšanu savās mājās, jo Sodasan neķīmijas klāstā ir viss nepieciešamais Tavu trauku spodrībai: Sodasan trauku mazgāšanas līdzeklis mazgāšanai ar rokām, ar citronu smaržu, Sodasan Balsam Orange trauku mazgāšanas līdzeklis mazgāšanai ar rokām, Sodasan Sensitive trauku mazgāšanas līdzeklis jutīgai roku ādai, Sodasan trauku mazgāšanas līdzeklis mazgāšanai ar rokām, ar granātābolu smaržu, Sodasan tabletes trauku mazgājamai mašīnai, Sodasan pulveris trauku mazgājamai mašīnai, Sodasan līdzeklis trauku skalošanai trauku mazgājamā mašīnā un Sodasan sāls trauku mazgājamai mašīnai. Sodasan. Draudzīgs videi, Tavai veselībai un naudas makam.

Piemērots vegāniem.