"Drogu tirgotājs"

05/11/2017 - 10:53

"Drogu tirgotājs"- tā tulkojumā no dāņu valodas varam dēvēt nu jau daudzu iecienīto Urtektam zīmolu, kurš savu darbību aizsācis iepriekšējā gadsimta septiņdesmitajos gados, bet pateicoties savām zināšanām un pārliecībai par augu labvēlīgo ietekmi uz cilvēka organismu, izaudzis par vienu no populārākajiem skandināvu un Eiropas eko kosmētikas līdzekļu ražotājiem. 
Visi Urtekram produkti ir COSMOS ORGANIC sertificēti, kas apliecina izcilību, apvienojot sevī kā BDIH (Vācija), tā CosmeBio (Francija), Ecocert (Francija), ICEA (Itālija) un Soil Association (UK) ekosertifikātus.

Maijā par īpašu cenu iesakām izmēģināt Urtekram šampūnus.

Alvejas šampūns lieliski mitrina un atjauno matus, pateicoties īpaši izvēlētajai alvejas šķirnei, kas neizraisa alerģijas.

Rožu šampūns no Damaskas rožu dārza valdzinošajām rozēm, sniegs taviem matiem un galvas ādai īpašu kopšanu, ietinot tevi jutekliskā rožu aromātā.

Rozmarīna šampūnu iecienījuši smalku matu īpašnieki, to spēcinošo un mitrinošo īpašību dēļ.

Blondiem matiem dzīvīgumu un mirdzumu piešķir Urtekram šampūns ar kumelīšu ziediem un savvaļas kumelītēm.

Šampūns bez smaržvielām būs piemērots pat pret smaržvielām visjūtīgākajam organismam. Tas maigi, bet efektīvi rūpēsies par taviem matiem un galvas ādu.

Īpaši piemērots kairinātai galvas ādai ir Urtekram šampūns ar tējas koku, kurš apvienojumā ar lavandas un magnolijas mizas ekstraktu remdēs kairinājumu, bet alveja un glicerīns mitrinās gan matus, gan galvas ādu.

Brūnā cukura šampūns lieliski remdē un dziedē sausu galvas ādu, palīdz atjaunot dabisko ādas līdzsvaru un novērš galvas ādas lobīšanos.

Šampūns ar nātrēm būs īstais, lai cīnītos pret blaugznām. Apvienojumā ar magnolijas mizu ekstraktu un alveju, tava galvas āda un mati būs mitrināti un spēcināti.

Palutiniet savus matus ar efektīvo augu maisījumu no lavandas ziediem un īstas lavandas eļļas. Alveja un glicerīns rūpējas par jūsu matiem un sniedz tiem papildus mitrināšanu.

Urtekram ir izstrādājis arī šampūnu bērniem, kas padara jūsu bērna matus brīnišķīgi tīrus un mīkstus. Magnolijas mizas ekstrakts rūpējas par galvas ādas līdzsvaru, alveja un glicerīns mitrina matus.

Izvēlējies sev piemērotāko? Nāc tam pakaļ: http://sekoeko.lv/produkti/eko-kosmetika-matiem/sampuni…

Ja mūsu mājas lapā vai veikala plauktos neatrodi meklēto šampūnu, jautā mums un mēs centīsimies tev to sagādāt .