Lavera ķermeņa losjons ar organisko lavandu un alveju

8,40 €
Упаковка: 
200ml
Штрих-код: 
4021457615728
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Ķermeņa losjons ar organisko lavandu un alveju nomierina ādu un padara to samtaini maigu. Vieglās konsistences losjons ātri iesūcas ādā un sniedz ilgstošu un intensīvu mitrināšanu, valdzinot ar maigu un nomierinošu lavandas aromātu . Lietot pēc vannas vai dušas. Piemērota normālai un sausai ādai.

Lavera garantē: nesatur sintētiskas krāsvielas, smaržvielas, konservantus un minerāleļļas produktus. Satur 100% dabīgas augu eļļas, augu aktīvās vielas un ekstraktus. NaTrue sertificēts, vegāns. Dermatoloģiski pārbaudīts attiecībā uz ādas jūtību. 

Sastāvdaļas INCI: Water (Aqua), Alcohol*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Sodium Lactate, Potassium Cetyl Phosphate, Dehydroxanthan Gum, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**, Coumarin**, Benzyl Benzoate**

* sastāvdaļas no sertificētām bioloģiskām lauksaimniecībām ** dabīgas ēteriskās eļļas

Сопутствующие продукты