Dāvanu komplekts bērniem, trīs vienā ar vannas putām

8,13 €
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Dāvanu komplekts vannas prieku baudīšanai. 

Komplektā:

Tinti burbuļbumba, oranža, 40g. Iemet to ūdenī un ūdens sāk burbuļot. Bumba burbuļojot iekrāso ūdeni oranžu un maigi attīra bērna ādu. Krāsas atliekas viegli noskalojamas ar ūdeni. Pamatsastāvdaļas dabiskas izcelsmes. Satur tikai dabiskas krāsvielas, jūras sāli un citrona aromātu. Skaties, klausies, jūti: Tinti produkti dažādu maņu izziņai.  Lietošana: izņemt bumbu no iepakojuma, ievietot vannā ar 35-38’C siltā ūdenī. Ieteicamais ūdens daudzums vannā ~70l. Pēc vannošanās izskalot  vannu ar siltu ūdeni.Uzmanību! Tikai pieaugušo uzraudzībā. Nav lietojams pārtikā. Izvairīties no produkta saskarsmes ar augumu. Uzglabāt vēsā, sausā, no tiešiem saules stariem neskartā vietā.

Tinti Vannas konfetti, 6g. Ieberiet krāsainos zivtiņu formas konfetti vannas ūdenī un bērns var vērot kā dzīvnieciņi peld un lēnām izšķīst ūdenī. Konfetti var izmantot arī kā ziepes. Vislabākā kvalitāte - Tinti izgatavots no dabiskām izejvielām bez konservantiem, dermatoloģiski pārbaudīts, bez krāsvielām, bez aromatizētājiem, neizraisa alerģiju (saskaņā ar RL 2003/15/EG). Nerada nogulsnes ne uz vannas, ne uz ādas un matiem! Krāsas ir atjaunojamo izejvielu - ziedi, lapas, augļi un dārzeņi. Ļaujiet vaļu radošumam un iztēlei!

Tinti putas, rozā, 75ml (var izvēlēties arī zilas). Vannas putas, ar kurām var mazgāt matus un visu ķermeni. Vannošanās ar krāsainām putām sagādās patiesu prieku bērnam. Satur tīrus augu ekstraktus, kas nekairina ādu. Kliņģerītes padarīs ādu maigu un aizsargās to. Izmantojot krāsainās putas, matus būs daudz vieglāk ķemmēt. Noskatīties Tinti video

Vēlies sakomplektēt dāvanu no citiem prduktiem? Droši jautā info@sekoeko.lv un mēs tev palīdzēsim!