Trauku mazgājamās mašīnas tīrīšanas līdzeklis

3,85 €
Упаковка: 
200g
Штрих-код: 
4019555705601
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Koncentrāts. Trauku mazgājamās mašīnas tīrīšanas līdzeklis ļauj dziļi iztīrīt trauku mazgājamo mašīnu vai veļas mazgājamo mašīnu. Tas noņem kaļķakmeni, taukus, netīrumus, nogulsnes un sliktas smakas, jo īpaši tādās vietās, kurām ir grūti piekļūt.

Regulāra lietošana aizsargā jūsu mašīnu, nodrošina enerģijas taupīšanu, palielina optimālo veiktspēju un paildzina jūsu mašīnas kalpošanas laiku.

  • Dermatoloģiski testēts.
  • Sertificēts: Certisys sprl.
  • 200g kartona iepakojumā = 2x100g iepakojumi

.

Devas un lietošana:

  • Trauku mazgājamām mašīnām: Iztukšot trauku mašīnu. Iebērt vienu iepakojuma saturu (100g) mazgāšanai paredzētajā nodalījumā. Aizvērt nodalījumu un ieslēgt augstas temperatūras režīmu.
  • Veļas mašīnām: Pirmajai tīrīšanai nepieciešami divi iepakojumi (2x100g). Regulārai tīrīšanai nepieciešams viens iepakojums (100g). Iztukšot veļas mašīnu. Iebērt iepakojuma saturu mazgāšanai paredzētajā nodalījumā. Ieslēgt mazgāšanas režīmu (sākot no 60°C ), nepievienot veļas mazgāšanas un skalošanas līdzekli.

Sastāvs: <5% anjonu virsmaktīvās vielas. Citas sastāvdaļas: citronskābe. 100% sastāvdaļu ir dabīgas izcelsmes.

Uzmanību: Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Medicīniska padoma nepieciešamības gadījumā attiecīgā informācija ir norādīta uz iepakojuma vai etiķetes. Sargāt no bērniem. SASKARĒ AR ACĪM: Uzmanīgi skalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemt kontaktlēcas, ja tās ir ievietotas un, ja to var vienkārši izdarīt. Turpināt skalot. Ja acu iekaisums nepāriet: Lūdziet mediķu palīdzību.