Dzeramais- dabīgs antioksidantu avots

03/12/2018 - 18:31

Iepazīsties - jaunums SekoEko! Dabas Dots dzeramie. DZERAMAIS  ir funkcionāls tējas – sulas dzēriens. Pieejami 3 dažādi DZERAMIE

Kumelīte – rabarbers
Kumelīšu tējas maigums kopā ar rabarbera sulas saldskābo garšu ir īsts slāpju remdētājs vasaras karstumā un neaizstājams palīgs ziemas spelgonī. Tam ir mazs kaloriju daudzums, nomierinoša un antiseptiska iedarbība. Viss, lai justos spirgts ik dienu!

Piparmētra – upene
Piparmētras tējas mundrums savienojumā ar upenes sulas svaigumu piešķir zināmai garšai jaunu niansi. Medus, kas pievienots DZERAMAJAM, sniedz dabas doto spēku un stiprina imūnsistēmu. Izcils enerģijas lādiņš ikdienas steigā!

Pelašķis – aronijaZiemeļu savvaļas tējas karalis pelašķis un spēcinošā aronija padara šo DZERAMO par īstu dabas atklājumu! Aronijas sula savienojumā ar pelašķu tēju nodrošina organisma aizsargspēju pret vides kaitīgo ietekmi un stiprina imūnsistēmu. Glāze vēsa vai silta DZERAMĀ atjaunos izsīkušos spēkus!

Lūk viņu stāsts par sevi:

"Mēs esam veselīga un aktīva dzīvesveida entuziasti, kuri, dabas un cilvēku iedvesmoti, ražo veselīgus un dabīgus produktus. Dabas Dots savam klientam dod iespēju ikdienā būt veselam, draudzīgam un godīgam.

Mēs esma draudzīgi. // Draudzīgs - draudzība ir visa labā pamatā. Draudzība pret dabu, draudzība pret ģimeni, līdzcilvēkiem un vienkārši pretimnācējiem. Būt draudzīgam nozīmē cienīt un rūpēties par to, ar ko esi draugos. Mēs esam draugos ar dabu, uzņēmuma ražotajos produktos izmantojot tikai dabīgas izejvielas, produktus iepakojot, pēc iespējas, dabai draudzīgākā iepakojumā, kā arī strādājot un dzīvojot pēc principiem, kuri nosaka, pēc iespējas, dabai draudzīgākus ražošanas procesus un standartus. Mēs draudzējamies ar saviem klientiem un, iedvesmojoties no tiem, mēs ražojam produktus, kurus pie patērētājiem virzām ar draudzīgu, nepārprotamu un oriģinālu zīmolu.Arī ģimenes pamatā ir draudzība, tādēļ mēs esam par draudzību ģimenē. Draudzība nozīmē neviltotu mīlestību, cieņu un rūpes par līdzcilvēkiem, draudzību un rūpes pret dzīvniekiem un dabu

Mēs esam godīgi. // Godīgs - tāds ir mūsu zīmols. Godīgs pret klientiem, sadarbības partneriem, darbiniekiem un cilvēkiem mums apkārt. Mēs esam godīgi izvēloties gan izejvielas, gan iepakojumu saviem produktiem, tā mēs esam godīgi pret dabu. Mēs esam godīgi savās produkta virzīšanas kampaņās, reklāmās un ikdienā pārstāvot uzņēmumu. Svarīgākais ir tas, ka esam godīgi arī pret sevi un saviem kolēģiem. Godīgs ir produkts, godīgi esam mēs paši un godīgi mēs strādājam priekš saviem klientiem!

Mēs esam dabīgi. // Jā, mēs esam no sirds dabīgi. Dabīgi savās emocijās, dabīgi skaistumā, dabīgi ikdienā un dabīgi svētkos. Dabīgi mēs esam kā ražošanas procesā un izejvielās, tā arī atpūšoties un klāt esot pasākumos, kuri ir dabā, kuri ir dabīgi. Dabīgs ir arī patiess, tādēļ Dabas Dots produkti ir dabīgi gan saturā, gan komunikācijā ar klientiem. Mēs esam patiesi dabīgi. Dabīgi mēs smaidam, domājam, ražojam un tirgojam. Izvēloties dabīgus produktus mēs izvēlamies veselību un arī veselība ir dabīga. Dabīga ir klientu uzvedība izvēloties mūsu produktus. Izvēloties dabīgas sastāvdaļas saviem produktiem, mēs ražojam tikai dabīgus, klientiem un dabai draudzīgus produktus."