Dr.Organic lūpu serums ar bišu māšu peru pieniņu

4,01 €
Упаковка: 
10ml
Штрих-код: 
5060176673397
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Intensīvi atjaunojošs un revitalizējošs, ar žeņšeņa lapu ekstraktu.

Saldi aromātiskais lūpu serums intensīvi mitrina un atjauno lūpas, ar bioloģiski aktīvu sastāvdaļu maisījumu: organisko bišu māšu peru pieniņu, žeņšeņu un mango sviestu, citronu eļļu, šī sviestu, kafijas koka eļļu, silīciju.

Royal Jelly – karaliskais bišu māšu peru pieniņš ir lielisks palīgs cīņā ar grumbiņām un ādas novecošanos. Dziedina, atjauno un mitrina sausu, nobriedušu un bojātu ādu. Stimulē dabisko ādas atjaunošanās procesu un uzlabo ādas tonusu, padarot to jauneklīgāku un veselīgāku. Baro un revitalizē galvas ādu, uzlabo matu veselību un veicina matu augšanu.

Dr.Organic kosmētikas radīšanā tiek izmantotas tikai tādas organiski audzētas dabas izejvielas no visas pasaules, kuras izgājušas rūpīgu pārbaudi, atbilst visaugstākajām kvalitātes prasībām un ir ar zinātniski un medicīniski pierādītu efektivitāti un iedarbību. Dr.Organic produkti nesatur kaitīgas ķimikālijas, parabēnus, silikonu, minerāleļļu, SLS, ĢMO, sintētiskus konservantus, tie nav testēti uz dzīvniekiem un ir piemēroti veģetāriešiem.