WooBamboo! bambusa zobu birste pieaugušajiem, MEDIUM

3,73 €
Упаковка: 
1gb
Штрих-код: 
862692000238
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Katru gadu miljardiem zobu suku nonāk pasaules atkritumu izgāztuvēs. Pateicoties Jums, šī zobu birste nebūs viena no tām. Jūsu WooBamboo zobu birstei ir bambusa rokturis, kas ražots no ilgtspējīgi audzētiem bambusiem un bioloģiski noārdās vidē. Katra zobu birstes lietošanas reize Jums atgādinās, ka esat izdarījis videi draudzīgu izvēli un ka šādas izvēles spējat izdarīt biežāk. 

Ar vidēji mīkstiem sariņiem. Iesaka zobārsti.

WooBamboo ne tikai ražo videi draudzīgus produktus, bet palīdz arī cilvēkiem kļūt videi draudzīgākiem. Atcerieties, ka pasauli izmaina ne tikai lielas lēcienveida pārmaiņas, bet arī nelieli, inovatīvi soļi pareizajā virzienā. Paldies, ka esat spēruši vienu no šādiem soļiem!

  • Zobu birstes rokturis bioloģiski noārdās;
  • ražota no Ķīnā bioloģiski un ilgtspējīgi audzētiem bambusiem;
  • iepakojumam izmantoti otrreiz pār­strādāti materiāli,
  • dabīgi attīroša,
  • augstākās kvalitātes sariņi,
  • nesatur toksīnus un BPA.

Zobu birstes ražošanā izmantots dabīgs vasks.

Sastāvdaļas: Sariņi veidoti no neilona, kas ir 100% brīvi no BPA.

Kad ērtās WooBamboo zobu birstes ir jāmaina – vari izņemt izlietoto zobu birstu sariņus un izmest atbilstoši otrreizējai pārstrādei, savukārt bambusa kātiņu var likt arī komposta kaudzē, jo tie dabīgi bioloģiski noārdās. 
Ieteikums. Vari izmantot WooBamboo bambusa kātiņu kā koka plāksnīti dārzkopībā, norādot kādas šķirnes augus vai dārzeņus esi iestādījusi.

Ar WooBamboo katra zobu birstes lietošanas reize Tev atgādinās, ka esi izdarījis/-usi videi draudzīgu izvēli un, cik viegli var veikt šādas izvēles biežāk. Atceries, ka pasauli izmaina ne tikai lielas lēcienveida pārmaiņas, bet arī nelieli, inovatīvi soļi pareizajā virzienā.

Paldies, ka sper vienu no šādiem soļiem!