DIET-FOOD diētiskā pārtika

07/10/2018 - 12:41

Absolūts jaunums SekoEko no Diet-Food Mipama ir diētiskā pārtika dažādiem mērķiem. Diet-Food ir ne vien jauns brends SekoEko, bet arī ieness vairākus jaunumus un vērtīgus produktus.

Širataki nūdeles un spageti ir teju bezkaloriju makaroni. Galvenā diētiskās pastas sastāvdaļa ir konjac glikomanāts – ūdenī šķīstoša šķiedrviela, kas iegūta no konjac auga saknēm. Tā pirmsākumi meklējami 2000 gadu senā pagātnē Ķīnā un Japānā, kad no konjac saknēm sāka gatavot širataki jeb konjac nūdeles. Konjac pasta ir dabisks, ūdenī šķīstošu šķiedrvielu produkts ar ļoti zemu kalorāžu. Tā ir perfekta alternatīva kviešu pastas jeb makaronu ēdieniem. Nesatur glutēnu. Pieejami spageti un nūdeles, kā arī bioloģiskās širataki nūdeles.

Bezkaloriju saldinātāji - ksilitols un eritritolsKsilitols jeb ksilīts ir dabīgs, augu izcelsmes saldinātājs, ar ļoti līdzīgu garšu parastajam cukuram. Ksilīts, saukts arī par bērzu cukuru, dabiski sastopams daudzos augos, augļos, nelielos daudzumos veidojas arī cilvēka organismā. Ksilītam ir zems glikēmiskais indekss (GI=7) un to var lietot arī diabētiķi, neradot strauju cukura līmeņa celšanos asinīs. Ksilītā ir 40% mazāk kaloriju nekā cukurā. Eritritols ir saldinātājs un veselīga alternatīva cukuram. Tas ir augu izcelsmes un nesatur mākslīgas piedevas.Glikēmiskais indekss un kaloritāte ir tuvu nullei – piemērots arī diabētiķiem.

Bio proteīnu pulveri ar 77% olbaltumvielu. Organisks sūkalu proteīns ir bagātīgs olbaltumvielu avots vēl veiksmīgākai muskuļu veidošanai. Palīdz uzturēt kaulu veselību un satur augstvērtīgas aminoskābes. Sūkalu proteīns ir ideāli piemērots uzkodu ēdienreizēm, kad nav nepieciešami ogļhidrāti, cukuri un tauki. Piemērots intensīvas garīgas un fiziskas slodzes gadījumā, kā arī slimniekiem. Sūkalu proteīna ražošanā izmantots piens no bioloģiskajā lauksaimniecībā mītošām govīm, kuras ganās pļavās un pārtiek no dabiskās zāles, kura nesatur ĢMO. Zems ogļhidrātu un cukura saturs. Pieejami 3 veidu bio sūkalu proteīni:

BIO SUPER SPORT MIX ir lielisks veids, kā apgādāt organismu ar enerģiju sportiskajām aktivitātēm un tas būs palīgs Jūsu sportisko ambīciju sasniegšanā. 100% dabīgs septiņu augu maisījums no ekoloģiski sertificētiem produktiem. Sastāvā esošās kaņepju sēklas un kaņepju proteīns ir lieliska olbaltumvielu alternatīva sportistiem veģetāriešiem un vegāniem. Acai ogas bagātīgi satur vitamīnus, omega-3 taukskābes un kalciju. Maka un kakao bagātīgi satur antioksidantus, kuri palīdz organismam ātrāk atjaunoties pēc treniņa. Guaranā esošais guarāns stimulē smadzeņu darbību un ķermeni vairāk nekā kafijā esošais kofeīns. Lukuma ir dzelzs avots un palīdz veiksmīgāk transportēt skābekli no plaušām uz ikvienu organisma šūnu. Spirulīns uzlabo imūnsistēmas darbību un tam piemīt pretiekaisuma īpašības, kā arī tas bagātīgi satur olbaltumvielas.

Bio saulespuķu sēklu proteīns ir olbaltumvielām bagāts bioloģisko saulespuķu sēklu proteīns no kontrolētām lauksaimniecībām, kur tās augušas tīrā, nepiesārņotā vidē. 46% olbaltumvielu vēl veiksmīgākai muskuļu veidošanai. Produkts piemērots vegāniem un veģetāriešiem. Rekomendējams cilvēkiem, kuri aktīvi trenējas un vēlas slaidu, atlētisku augumu.

Bio kokosriekstu ziedu cukurs ir veselīga alternatīva parastajam cukuram – 100% dabisks, bioloģisks, nerafinēts kokosriekstu ziedu cukurs, gatavots no plaukstošu kokosriekstu palmu nektāra, kas bagāts ar enzīmiem, etiķskābi, dabisku raugu, aminoskābēm, vitamīniem un minerālvielām. Zems glikēmiskais indekss, iemērots diabētiķiem, grūtniecēm un bērniem.

Bio mandeļu milti ir ar patīkamu, nedaudz saldenu piegaršu. Lielisks olbaltumvielu saturs (22g/100g) padara miltus īpaši vērtīgus. Ideāla kūku, cepumu un maizes sastāvdaļa. Piemērots diabētiķiem, vegāniem un veģetāriešiem. Mandeļu milti piemēroti kā biezinātājs zupām, mērcēm, jogurtiem, saldējumiem, piena un augļu kokteiļiem; piedeva dažādiem konditorejas izstrādājumiem un desertiem vai musli piedeva.