Zobu pasta Propolisa balzams ar jūras sāli

3,74 €
Package: 
40 ml
Barcode: 
4750535000414
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Remineralizējoša un atsvaidzinoša, pieaugušajiem paredzēta, neputojoša zobu pasta. Satur tikai dabīgas vielas — kaolīnu (baltos mālus), betaīnu, propolisu, jūras sāli un dzeramo sodu. Droši aizsargā pret kariesu, neitralizējot skābu pH līmeni mutes dobumā, rūpīgi notīrot zobu aplikumu un absorbējot patogēnas baktērijas. Nesatur fluorīdus, putojošas ķīmiskās virsmas aktīvās vielas, sintētiskās smaržvielas, krāsvielas un konservantus, tā neradot bīstamību, to nejauši norijot.
Zobu pasta paredzēta vieglai zobu baltinašanai dabiskā ceļā, bet jūras sāls un baltais māls kompensēs Jūsu zobiem nepieciešamo minerāļu zudumu. Jūras sāls kristāliņi rosina siekalu izdalīšanos, veicinot mutes dobuma pašattīrīšanos. Pēc zobu pastas lietošanas, siekalas spēj neitralizēt skābes, pasargājot no zobakmens veidošanās. Propolisam un kliņģerīšu tinktūrai aizsargājot no iekaisumiem mutes dobumā, dabisko ēterisko eļļu un jūras sāls piešķirtais svaigums saglabājas ilgstoši.
Nedaudz sāļai zobu pastai piemīt piparmētru smarža un garša ar krūzmētru, fenheļa un eikalipta notīm.

Lietošana: Apmēram 1cm zobu pastu uzspiež uz zobu birstes un nelielām apļveida kustībām tīra zobus un maigi izmasē smaganas.