Naktssveces atdzīvinoša eļļa ķermenim

22,66 €
Package: 
100ml
Barcode: 
4001638500791
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Stiprina, reģenerē un intensīvi baro. Nobriedušai ādai.

Naktssveces atdzīvinošā ķermeņa ādas kopšanas sērija mērķtiecīgi izveidota nobriedušas ādas vajadzībām. Ar īpaši iedarbīgām sastāvdaļām kā bio naktssveces eļļa, tā stiprina ādu, paaugstina tās spraigumu un intensīvi baro. Āda atgūst mirdzumu.

Naktssvece- nobriedušas ādas vielmaiņai dāvā impulsus, kas stimulē un nostiprina dabīgās ādas aizsargfunkcijas.

Atdzīvinošā eļļa ķermenim- bagātīgā ķermeņa kopšanas eļļa, reģenerē ādu īpaši intensīvi un reaktivizē ādas dabīgās funkcijas. Sastāvā esošās džodžobas un kviešu asnu eļļas mitrina ādu, padara to elastīgu un paaugstina ādas mitrumu saistošās īpašības.

Vērtīgā smarža, kas radīta iedvesmojoties no naktssveces ziedu atvēršanās, savieno magnolijas ziedu noti ar kardamona svaigumu. Siltā sandalkoka nots dod smaržu kompozīcijai noslēpumainu dziļumu.

Dermatoloģiski testēts.

Padoms ādas kopšanai- vienmērīgi uzklāt eļļu uz vēl mitras ādas uzreiz pēc dušas. Tā āda var vislabāk uzņemt eļļu un stiprināt spēju saglabāt mitrumu.

Sertificēta dabīga ādas kopšana – nesatur sintētiskus konservantus, smaržvielas, krāsvielas un izejvielas uz minerāleļļu bāzes.

Sastāvs (pēc INCI): džodžobas ( Simmondsia chinensis) eļļa, sezama sēkliņu (Sesamum indicum) eļļa, saulespuķu sēkliņu ( Helianthus annuus) eļļa, kviešu (Triticum vulgare) asnu eļļa, makadāmijas riekstu (Macadamia ternifolia) eļļa, olīveļļas (Olea europaea) nepārziepojamā viela, izvilkums no prosas (Panicum miliaceum), naktssveces (Oenothera biennis) eļļa, smilšērkšķu (Hippophae rhamnoides) eļļa, dabīgu ēterisko eļļu maisījums, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*.

* - dabīgu ēterisko eļļu sastāvdaļas.

 

Ražots Vācijā

Related products

5,95 €
3,32 €
5,65 €