Holle Mākslīgais papildu ēdināšanas BIO piena maisījums 4 maziem bērniem no 12 mēn.

12,79 €
Package: 
600g (2x300g)
Barcode: 
7640104959434
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Bez glutēna. Bez pievienota cukura (satur dabīgu cukuru).

Piens šī maisījuma pagatavošanai iegūts biodinamiskajā lauksaimniecībā – pateicoties tam, ka govīm netiek apgriezti ragi un tās ganās biodinamiski apsaimniekotās pļavās, šim pienam tiek nodrošināta visaugstākā kvalitāte. Piemērots tādu bērnu uzturam, kuri vecāki par 12 mēnešiem. Uzturvērtība atbilst augoša bērna vajadzībām. Produktu nevar izmantot kā mātes piena aizstājēju bērna pirmajos 11 dzīves mēnešos. Šis produkts ir tikai daļa no bērna uztura. Var izmantot arī dzērienu vai putru pagatavošanai bērnam.

Svarīga norāde. Zīdīšana ar krūti ir ideāla Jūsu mazulim, un mātes piens – vislabākais zīdaiņa uzturs, kas pasargā viņu no veselības traucējumiem. Lēmumu uzsākt papildu ēdināšanu (arī par jebkādiem izņēmumiem saistībā ar uzturu līdz 6 mēnešu vecumam) vajadzētu pieņemt, pamatojoties tikai uz tādu neatkarīgu personu atzinumu, kam ir kvalifikācija medicīnā, uzturzinībās vai farmācijā, vai uz tādu speciālistu atzinumu, kas ir atbildīgi par mātes un bērna aprūpi.

Pagatavošana: krūzīti vai pudelīti rūpīgi izmazgājiet. Uzvāriet ūdeni (daudzums atbilstoši tabulā norādītajam) un atdzesējiet līdz 50°C, ielejiet tīrajā krūzītē vai pudelītē. Piepildiet mērkaroti ar Holle maisījumu, nolīdziniet līdz mērkarotes malām. Pievienojiet ūdenim atbilstošu mērkarošu skaitu maisījuma, saskaņā ar tabulu. Izmaisiet krūzītē vai sakratiet pudelīti. Atdzesējiet līdz 37°C.

Sastāvdaļas: vājpiens** (izcelsmes valsts – Vācija), sūkalu pulveris* (daļēji demineralizēts), augu eļļas*(palmu*, rapšu*, saulespuķu*), vājpiena pulveris**, ciete*, maltodekstrīns*, C vitamīns, kalcija karbonāts, C vitamīns, nātrija hlorīds, kālija hlorīds, magnija hidroksikarbonāts, dzelzs laktāts, E vitamīns, mangāna sulfāts, B2 vitamīns, kālija jodāts, folskābe, K vitamīns, nātrija selenāts, D vitamīns. *bioloģiskā lauksaimniecība . ** biodinamiskā lauksaimniecība.