HIMALAJU SĀLS ROZĀ RUPJA

2,00 €
Package: 
500g
Barcode: 
4752113002391
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Sāli iegūst Himalaju kalnos. Pirms 300 miljoniem gadu šajā vietā atradās okeāna dibens. Pēc tam, grandiozu ģeoloģisku izmaiņu rezultātā, okeāna dibens pacēlās un gigantiska spiediena rezultātā, sāls, kas nokļuva uz Zemes, uzsūca sevī apkārt esošo elementu īpašības, un tika pakļauta iekšējai transformācijai, kas to padarīja absolūti unikālu.

Tā sastāv no visiem elementiem, kas atrodas cilvēka ķermenī, un kas ir pats interesantākais, tieši tādās pašās proporcijās. Šī iemesla dēļ tā ļoti viegli pārstrādājas organismā. Tā sastāv no 84 dažādiem elementiem, atšķirībā no parastās sāls, kuras sastāvā ir tikai divi (NaCl – nātrija hlorīds). Šī īpašība padara to par neaizvietojamu avotu cilvēka organismam nepieciešamajām vielām.

Himalaju sāls saglabā pareizu vielmaiņu, organisma elektrolītisko līdzsvaru, attīra šūnas, veicina labāku barības pārstrādi, atšķirībā no parastās sāls, kas traucē visiem šiem procesiem.

Līdztekus jau minētajām īpašībām, Himalaju sāls stabilizē sirds un asinsvadu sistēmas darbību, izvada no organisma kaitīgās skābes, uztur cukura līmeni asinīs, attīra plaušas, stimulē imunitāti, normalizē siekalu daudzumu un kvalitāti (ja naktīs no mutes tek siekalas, tas liecina, ka organismā pietrūkst sāls, neskatoties uz to, cik daudz vārāmās sāls Jūs lietojat), nostiprina ķermeņa kaulu un muskuļu struktūru, uzlabo miega kvalitāti, palielina seksualitāti, novērš vēnu varikozo paplašināšanos, uzlabo ēdiena garšas kvalitāti utt.

Izcelsmes valsts: Pakistāna

Related products