Sante Family kondicionieris matu spīdumam ar bērzu lapu ekstraktu un provitamīnu B5

4,85 €
Package: 
150ml
Barcode: 
4025089070726
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Piešķir saviem matiem vieglu apjomu un zīdainu mirdzumu! Sante Family kondicionieris satur zemesriekstu eļļu, bērzu lapu un diždadžu saknes ekstraktu – tie baro un kopj matus, un atvieglo garu matu ķemmēšanu. Provitamīns B5 un augu glicerīns mitrina matus un uztur to elastību. Piemērots visai ģimenei! 

Sante Family sērijas līdzekļi ir hipoalerģiski, der visiem ādas tipiem un vajadzībām, tajā skaitā pašai maigākajai un jutīgākajai ādai. Tomēr maigs reizē var būt arī iedarbīgs! Pētot jaunākās atziņas kosmētikas nozarē, Sante pielieto inovatīvus risinājumus, kur no vērtīgām augu aktīvajām vielām - eļļām un ekstraktiem, tiek radītas harmoniskas un iedarbīgas kopšanas līdzekļu formulas, kas rūpīgi kopj ādu un matus, aizsargā tos un padara veselīgi skaistus.

Mazgā matus ar kādu no Sante Family sērijas šampūniem - Sante Family everyday shampoo šampūnu biežai matu mazgāšanai ar bio ābolu un aivas ekstraktiem, Sante Family Kokosriekstu piena & bio apelsīnu eļļas šampūnu, Sante Family Ginka & olīvu šampūnu vai Sante Family volumizing shampoo šampūnu matu kuplumam ar bio godži ogu un melones ekstraktiem.

Sastāvdaļas: Aqua (Water), Alcoholdenat.*, CetearylAlcohol, StearamidopropylDimethylamine, ArachisHypogaea (Peanut) Oil, BetulaAlbaLeafExtract*, ArctiumLappaRootExtract, Panthenol, SodiumCetearylSulfate, SodiumLauroylSarcosinate, Glycerin, SodiumLactate, LacticAcid, Parfum (Fragrance)** *from controlled organic cultivation **natural essential oils