Bauck Hof plēkšņu kviešu smilšu kūka, bio

3,38 €
Package: 
400g
Barcode: 
4015637823782
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Bioloģisku miltu maisījums 1 kūkas vai kēksa pagatavošanai. Piemērota vegāniem. Mīklas pagatavošanas laiks 5 minūtēs, cepšanas laiks 65-75 minūtes.

Sastāvdaļas: Plēkšņu kviešu milti 630.tips** 59%, cukurniedru cukurs**, kukurūzas ciete*, cepamais pulveris (nātrija hidrogēnkarbonāts, kālija hidrogēntartrāts, kukurūzas ciete*), grauzdēti plēkšņu kviešu milti**0,5%, miežu iesala milti**, jūras sāls. *Kontrolēta bioloģiskā lauksaimniecība, **bioloģiskā-demeter lauksaimniecība. Var saturēt glutēna un sezama daļiņas.

100g produkta satur:

  • enerģētiskā vērtība 1530kJ/361kcal;
  • tauki 0,7g,
  •     no tiem piesātinātās taukskābes 0,1g;
  • ogļhidrāti 81g,
  •     no tiem cukuri 29g,
  • šķiedrvielas 1,5g,
  • olbaltumvielas 7g,
  • sāls 0,85g.

Receptūras.

Plēkšņu kviešu smilšu kūka ar pienu un olām: : Papildus nepieciešams: 3 olas, 110g sviesta un 130ml piena. Pagatavošana: Uzkarsē cepeškrāsni 175ºC režīmā  cepšanai no augšas un apakšas. Ieber maisījumu bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas (istabas temperatūras) un sakuļ ar mikseri līdz mīkla iegūst viendabīgu masu. Ietauko 26 cm kūkas formu vai 26 cm Ø kēksa formu un ielej tajā mīklu, izlīdzina. Cep cepeškrāsnī 65 minūtes. Pirms izņemšanas no formas, kūku atdzesē 15 minūtes. Padoms: sviestu var aizstāt ar margarīnu. 130ml govs piena var aizstāt ar 100ml sojas dzēriena.

Vegānā plēkšņu kviešu smilšu kūka: Papildus nepieciešams: 150g margarīna un 150ml ūdens. Pagatavošana: Uzkarsē cepeškrāsni 175ºC režīmā  cepšanai no augšas un apakšas. Ieber maisījumu bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas (istabas temperatūras) un sakuļ ar mikseri līdz mīkla iegūst viendabīgu masu. Ietauko 25 cm kūkas formu vai 22 cm Ø kēksa formu un ielej tajā mīklu, izlīdzina. Cep cepeškrāsnī 75 minūtes. Pirms izņemšanas no formas, kūku atdzesē 15 minūtes. Padoms: ūdeni var aizstāt ar sojas dzērienu.

Variācijas.

Plēkšņu kviešu smilšu kūka ar lazdu riekstiem: pievieno 50g sasmalcinātu lazdu riekstu.

Plēkšņu kviešu smilšu kūka ar mandelēm: pievieno 40g marcipāna un 50g smalcinātu mandeļu.

Plēkšņu kviešu- kapučīno smilšu kūka: pievieno 3 ēdamkarotes kafijas, 1 tējkaroti kakao, 1 tējkaroti kanēļa, 3 ēdamkarotes karsta ūdens.