Atšķetinošā ķemme

14,70 €
Package: 
1gab
Barcode: 
079625074901
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Šī atšķetinošā ķemme ar unikālu saru sistēmu ātri nogludina un atšķetina matus, padarot tos veselīgus un spīdīgus.

  • īpašais EcoVent dizains žāvē matus līdz pat 20% ātrāk* mazākam karstā gaisa kaitīgumam.
  • līdzsvaroti izlīdzina mitrimu matos, padarot tos īpaši spīdīgus.
  • novērš matu pūkošanos un elektrizēšanos.
  • īpaši viegla ķemme, kas atvieglo veidošanas un žāvēšanas darbu.
  • kopj matus un galvas ādu.

Ecotools ķemmes tiek izgatavotas no bambusa roktura, pārstrādāta alumīnija un mākslīgiem sariem. Iepakojums ir izgatavots no pārstrādāta un pārstrādājama papīra, kas ļauj būtiski ekonomēt elektrības izmantošanu.
Rūpējieties par savu ķemmi - paildzināta karstā gaisa iedarbība var kaitēt ķemmes sariem. Izvairieties no ķemmes lietošanas vannošanās laikā. Nepakļaujiet ķemmes rokturi tiešai saskarei ar ūdeni.

Ecotools ir zīmols, kas piedāvā videi draudzīgus produktus – otas, sūkļus, birstes un citus vannas un make-up piederumus. Ecotools piederumi tiek ražoti ievērojot visus ekoloģiskas ražošanas pamatprincipus, izrādot cieņu mūsu planētai. 1. Rokturīšiem tiek izmantots bambusa koks, kas ātri dabā atjaunojas. 2. Tiek izmantotas augu valsts izejvielas – Lufa ( augs), bambusa velūrs, ātri augošās Ķīnas nātres, kokvilna, dabīgs pumeks, augu celuloze, sojas pupiņu eļļa u.c. dabīgas izejvielas. 3. Metāla un plastmasas detaļas ir izgatavotas no otrreizējās pārstrādes materiāliem, samazinot resursu patēriņu un atkritumu apjomus. 4. Iepakojumam bieži lietojam plastikāta maciņus, kas ir paredzēti ilgstošākai lietošanai. 5. Lufas produkti tiek piedāvāti sapresētā veidā, lai aizņemtu mazāk vietas pārvadājot, kas nodrošina mazāku resursu patēriņu. 6. Otiņu un birstīšu sariņi ir izgatavoti no maigas sintētikas - vadoties pēc EKO principiem netiek nodarīts pāri nevienam dzīvnieciņam (pret vardarbību). 7. Ecotools ziedo 1% no savas peļņas organizācijai, kas rūpējas par planētas attīrīšanu