Želeja intīmajai higiēnai ar rožu ūdeni un eikalipta ēterisko eļļu

7,96 €
Package: 
250ml
Barcode: 
3538396310108
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Sievietes organismā notiek dažādi dzīvības procesi, sadzīvo miljoniem dažādu mikroorganismu. Aizsargāt vaginālo floru un gļotādas līdzsvaru ir sevišķi būtiski, lai izvairītos no sēnīšu infekcijām. Coslys želeja intīmajai higiēnai ar organisku rožūdeni ir ginekoloģiski testēta. Tā satur remdējošos bio vīgriezes un rožu ziedūdeņus. Nesatur ziepes, SLS, antiseptiķus. Sertificēta dabīgā kosmētika.

Intīmās higiēnas želeja – vai vispār vajadzīgs? Izrādās, kā pat ļoti! Sievietes dzimumorgānos dabīgā bakteriālā vide ir skāba, kas tāda arī jāuztur, lai izvairītos no sēnīšu infekcijas saslimšanām, patogēno baktēriju izraisītām saslimšanām un iekaisumiem. Pat mazgāšanās ar it kā maigām bērnu ziepēm nenesīs vēlamo rezultātu, jo arī šo ziepju sastāvā ir vielas, kas nav piemērotas sievietes intīmajai zonai. Coslys želeja intīmajai higiēnai ar organisku rožūdeni ir ginekoloģiski testēta. Tā nesatur ziepes, SLS, antiseptiķus. Maigās želejas galvenais uzdevums ir aizsargāt vaginālo floru un gļotādas līdzsvaru, pateicoties remdējošajiem rožu un vīgriezes ziedūdeņiem. Coslys želejas intīmajai higiēnai ar organisku rožūdeni sastāvā 99,15% sastāvdaļas ir dabīgas izcelsmes; 10,20% sastāvdaļu – organiskas.

Lieto: Coslys želeju intīmajai higiēnai ar organisku rožūdeni lieto ikdienas higiēnas procedūrām, īpaši menstruāciju laikā. Mazgājoties izmanto siltu ūdeni un tīras rokas.

Sastāvdaļas: Aqua, spiraea ulmaria flower water*, rosa damascena flower water*, cocamidopropyl betaine (no kokosriekstu un palmu eļļām), sodium lauroyl sarcosinate (no kokosriekstu, palmu eļļām un augu glicerīna), glycerin, decyl glucoside, sodium lauroyl oat amino acid, caprylyl / capryl glucoside, pinus sylvestris leaf oil*, xanthan gum, sodium chloride, eucalyptus globulus leaf oil*, glycine soja, tocopherol, benzyl alcohol (and) dehydroacetic acid, potassium hydroxide (pH līdzsvaram). * - no bioloģiski audzētiem augiem.