Detox cukura skrubis ar kanēli un Žeņšeņa ekstraktu

9,12 €
11,40 €
Package: 
200ml
Barcode: 
4751013965621
Sorry, this product is currently out of stock.
Producer

Detoksificējošs cukura skrubis ar kanēļa pulveri un Žeņšeņa ekstraktu maigi attīra ādu no uzkrātajiem sārņiem, toksīniem un atmirušām šūnām, vienlaicīgi barojot un mitrinot to. Uzlabo asinsriti un ādas tonusu, stimulē šūnu atjaunošanos.

Žeņšeņs – ārstniecības augs ar 4000 gadu vēsturi! Žeņšeņa sakne satur aktīvās vielas, ko sauc par žeņšenoīdiem. Pašreiz izdalīti un zināmi ir 28 dažādi žeņšenoīdi. Žeņšeņa saknes farmakoloģiskā iedarbība ir daudz lielāka un plašāka nekā jebkuram citam zināmam ārstniecības augam. Aktīvās vielas palīdz organismam normalizēt un atjaunot fizioloģisko līdzsvaru, palielina organisma aizsargspējas, stiprina imūnsistēmu, vairo enerģiju, uzlabo prāta spējas, mazina nogurumu un stresa simptomus, tādējādi novēršot iespēju attīstīties slimībai un ikdienā izturēt gan garīgo, gan fizisko slodzi.

Kanēlis ir lielisks antioksidants, kas palīdz cīņā pret brīviem radikāļiem, tam arī ir antibakteriāla iedarbība uz organismu. Šī viela ir atzīta par labāko cilvēkam zināmo antibakteriālo substanci.
Kanēlim piemit enerģētiski sildošais efekts, tāpēc to jo īpaši ieteicams lietot ziemas aukstajos mēnešos, lai sasildītu sevi gan fiziski, gan enerģētiski.

Lietošana: Uzklāt uz mitras ādas nelielu skrubja daudzumu un iemasēt ar riņķveida kustībām, tad noskalot ar siltu ūdeni. Ieteicams lietot 1-2 reizes nedēļā.

INCI: Sucrose, Glycerin, Hydrated Silica, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Actetate, Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Bark Powder, Parfum (Fragrance), Panax Ginseng Root Extract, Propylene Glycol, Hippophae Rhamnoides (Sea Bukcthorn) Fruit Extract, Aqua (Water), Benzyl Alcohol, Cinnamal, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.