BIO Dārzeņu burgeri

2,08 €
Упаковка: 
160g
Штрих-код: 
4015637821399
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Maisījums paredzēts 6-12 burgeriem.

Sastāvdaļas: pilngraudu miežu putraimi** 33%, grauzdēti miežu milti**25%, auzu pārslas**, dārzeņi* 11% (puravs*, burkāni*, pastinaki*,sīpoli*), akmenssāls, auzu klijas**, rīsu milti*, pētersīļi*,kurkuma*, olīveļļa*. Var saturēt kādas glutēna, riekstu, seleriju vai sezama daļiņas. *Bioloģiskā lauksaimniecība . **Biodinamiskā lauksaimniecība ES/ārpus ES (kontroli veica: skat. uz iepakoj.)

Lietošana: iepakojuma saturu samaisa ar 300 ml vārīta ūdens un 15 minūtes atstāj uzbriest. Pēc tam ar mitrām rokām veido burgeru formas un no abām pusēm cep karstos taukos/eļļā līdz zeltainam brūnumam.

Iecienītie burgeri: īpaši kraukšķīgi: pirms cepšanas burgerus apviļā sezama sēklās vai rīvmaizē.

Īpaši irdeni: gatavošanas procesā pievieno vienu olu. Īpaši gardi: pēc izvēles pievieno vienu mazu sakapātu sīpolu, 60 g rīvēta siera, smalki sarīvētus dārzeņus, piemēram, burkānus, cukini, puravus, seleriju, 40 g sasmalcinātu lazdu riekstu vai 2 ēd.k. smalki sagrieztu zaļumu.

Paprikas burgeri: pievieno 2 ēd.k. gabaliņos sagrieztas paprikas.

Piparotie burgeri (asi): iemaisa 1 šķipsniņu Kajennas piparus.

Pavasara burgeri: pievieno ripiņās sagriestus pavasara sīpolus. Pasniedz ar dažādiem svaigiem salātiem, ar mērcēm (tomātu, zaļumu, siera mērce), ar dārzeņu biezeni, dārzeņu ragū vai dārzeņu suflē.

Var izmantot, lai pildītu cukini, gurķus, tomātus, baklažānus, sarkano vai dzelteno papriku. Var pasniegt ar svaigo sieru un zaļumiem, pievienot dārzeņu sacepumam, ietīt biešu lapās vai spinātos un gatavot tofu. Izsmalcināti gards ragū: 250 g puravu, 150 g šampinjonu vai baraviku un 150 g ābolu smalki sagriež un sautē. Atsevišķā katliņā pagatavo mērci: izkausē 2 ēd.k. sviesta, pievieno 2 ēd.k. rīvamizes un aplej ar 100 ml dārzeņu buljona, pēc izjūtas pielej nedaudz baltvīna un nedaudz pavāra. Pievieno 150 g svaigā siera, nedaudz muskata un 1 tējk. sojas mērces. Sautētos dārzeņus samaisa ar mērci un pasniedz pie burgeriem. Sezama-siera podiņš: masu sajauc ar 150 g svaiga siera, 60 g rīvēta siera un 2 ēd.k. eļļas. Nerūsējošu tērauda bļodu (diametrs 14 cm) ieziež ar sviestu un virs tā izkaisa sezama sēkliņas. Iepriekš pagatavoto masu iepilda formā, ietin visu folijā un, uzliekot vāku, ūdens peldē gatavo 30 min. Kad gatavs, formu apgriež un pasniedz ar dažādām piedevām.

Сопутствующие продукты