Dienas (nakts) krēms Dzintara pērle

12,46 €
Упаковка: 
40g
Штрих-код: 
EE-perle
К сожалению, данного товара сейчас нет в наличии.
Производитель

Tonizējošs ādu atjaunojošs krēms sejai un dekoltē „Dzintara pērle” ar dzintaru

Speciāls jaunās paaudzes ādu atjaunojošs krēms ar dzintaru - dabīgo bioenerģētisko augu izcelsmes dārgakmeni, kurā ir apvienotas saules, vēja un ūdens enerģijas, kas aktivizē šūnu elpošanu un ādas apgādi ar skābekli un dzīvības enerģiju.

Dzintars savienojumā ar biogēnajiem augiem - zelta stīgu un karalisko liliju, kviešu dīgstu un palmu augļu nepiesātinātajām eļļām, kuras ir bagātīgs vitamīnu avots, nodrošina intensīvu krēma darbību - dziļu ādas mitrināšanu, barošanu un šūnu atjaunošanos. Pateicoties mikromasāžai, ko veic sīkās dzintara pērlītes, āda saglabājas veselīga, svaiga un zīdaina, jo kompleksais krēma sastāvs stimulē epidermas atjaunošanos, paaugstina ādas imunitāti un enerģētiski piesātina ādu. Baltijas dzintars satur ievērojamu daudzumu - līdz 8% dzintarskābi, kura ir unikāls biostimulators, kas palīdz ādas šūnām saglabāt saistaudu elasticitāti, tādā veidā nostiprinot sejas aprises un ādas turgoru.

Krēms ātri iesūcas ādā, veidojot matētu mikrostruktūru, kas aizsargā ādu arī no ārējo vides apstākļu iedarbības. Ieteicams krēmu ieziest arī dekoltē un krūšu zonā.

Krēms var saturēt smalkus mehāniskus piemaisījumus, kuri bija ieslēgti krēmā izmantotajos dzintara gabaliņos un kurus nav iespējams atdalīt.

Сопутствующие продукты